Η ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ ΔΗΛΩΝΕΙ… ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΩΝ 1,7 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ», ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!

Επερώτηση προς την κυβέρνηση της απαίσιας φράου Μέρκελ, είχε καταθέσει προ ημερών στη βουλή το κόμμα των νοσταλγών της Στάζι Die Linke, για την κατάσταση που επικρατεί στα Hot Spot στη Λέσβο, τη Σάμο, τη Χίο, την Κω και τη Λέρο.

Στην απάντησή της, η κυβέρνηση της φράου δίνει κάποια στατιστικά στοιχεία, χαρακτηρίζει τις συνθήκες διαβίωσης στα hotspots «μη ικανοποιητικές», που έχουν «ανάγκη βελτίωσης», αλλά δηλώνει… άγνοια για τα ποσά που διατέθηκαν για τα hotspots από τα περίπου 1,7 δις ευρώ που έλαβε η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων από την ΕΕ «για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης»!!!!

Και βέβαια, η κυβέρνηση της φράου Μέρκελ γνωρίζει άριστα πόσα λεφτά διατέθηκαν για τα «προσφυγάκια» και πόσα κατέληξαν στις τσέπες των επιτήδειων τσιπροκαμμενικών «αλληλέγγυων» (κι έχουν γίνει βιλάρες, κότερα, κουρσάρες, πισίνες, κ.λπ.), αλλά καλύπτει σκοπίμως τα λαμόγια!

Βλέπετε, επί μια ολόκληρη τετραετία, οι τσιπροκαμμενικοί επέδειξαν «άψογον στάσιν» στις εντολές των διεθνών τυράννων, με αποκορύφωμα το 3ο Μνημόνιο, το ξεπούλημα του εθνικού πλούτου και την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών και πρέπει να «ανταμειφθούν»!

(ΥΓ): Τα λεφτά που βούτηξαν από τους δυστυχείς, να τα φάνε φάρμακα!