ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΕΛΑΣΤΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΙ Ο… ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ «ΑΣΤΙΚΟ ΤΥΠΟ»

Σε μια καταγέλαστη προβοκάτσια, που κάνει μπαμ από χιλιόμετρα, κατέφυγαν οι μπολσεβίκοι της διαδικτυακής σταλινοχαβούζας «Ημεροδρόμος», για να δείξουν ότι δέχονται πόλεμο από τους… φασίστες.

Πιο συγκεκριμένα, οι σταλινοτσολιάδες «κατήγγειλαν» διαδικτυακή επίθεση, δύο ώρες πριν αλλάξει ο χρόνος. Προηγουμένως, οι σταλινοπροβοκάτορες της κακιάς ώρας είχαν βάλει το σήμα της Χρυσής Αυγής στην αρχική τους σελίδα και κάτι παραμύθι κυρά μου μπινελίκια κατά του Μπογιόπουλου, σε greeklish, ύστερα δε εμφανίστηκε… αγέρωχο το υποτιθέμενο «θύμα» της υπόθεσης ως νέος… Μπελογιάννης και Λαμπράκης μαζί, κατατροπώνοντας με ανάρτησή του τα «ναζιστόμουτρα».

Ωστόσο, από κάποια πλευρά, έχουν ενδιαφέρον τα γραφόμενά του:

«Η επίθεση στον Ημεροδρόμο και η προσωπική στοχοποίησή μου από ναζιστόμουτρα αποτελεί πρωτοχρονιάτικο δώρο. Ως Μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας και ως δημοσιογράφος υπόσχομαι…».

Μέλος του ΚΚΕ; Μα αυτός δεν έχει διαγραφεί εδώ και χρόνια από το… τιμημένο και απομακρυνθεί από τον «Ριζοσπάστη»; Ή μήπως η διαγραφή του ήτανε… μαϊμού;

Είναι φανερό ότι ισχύει το δεύτερο, καθώς ανακοίνωση «συμπαράστασης» στο… θύμα της

υποτιθέμενης διαδικτυακής επίθεσης εξέδωσε το τραμπουκαριό του ΠΑΜΕ και τέτοιες… αβρότητες δεν συνηθίζονται σε διαγραμμένους.

Προφανώς, όπως παλαιότερα ο Βαρδινογιάννης… δάνειζε ταχτικά ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στον ΟΦΗ, για να τον ενισχύσει, έτσι και το… τιμημένο κουκουέ… δάνεισε το… πουλέν του  Μπογιόπουλο, στον «αστικό τύπο»!

(ΥΓ) 1: Σταλινοτσολιά Μπογιόπουλε, πες «Βαρδινογιάννης» άμα σου βαστάει, για να σε… παραδεχτούμε! Ξέρεις εσύ γιατί…

(ΥΓ) 2: Αλήθεια, που είναι τώρα το κόκκινο κουρελόπανό σας, κομμούνια, για το οποίο επαίρεστε; Που αλλού στον κόσμο ολόκληρο κυματίζει, εκτός από το παλάτι του Περισσού;