ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ  ΠΟΛΕΩΝ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΛΒΙΝΙ ΚΑΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» (ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ…)

Έναν άλλο τρόπο βρήκε η κομμούνα της Ιταλίας, για να υπηρετήσει την Νέα Τάξη Πραγμάτων, αψηφώντας την απόφαση της εθνικής κυβέρνησης της χώρας που έχει κλείσει τα σύνορα στους προστατευομένους της.

Έτσι, ο αμερικανοκομμουνιστής δήμαρχος της Νάπολης Λουίτζι Ντε Ματζίστρις δήλωσε πρόθυμος ν’ ανοίξει το λιμάνι της πόλης στο πλοίο Sea Watch, το οποίο μεταφέρει 32 «προσφυγάκια» από την Αφρική και δεν έχει λάβει άδεια ελλιμενισμού από καμία χώρα, με το πρόσχημα ότι… δεν αφήνει τα παιδιά να πεθάνουν στην θάλασσα.

Το παράδειγμα του Ματζίστρις δήλωσαν πως θα ακολουθήσουν κι άλλοι αμερικανοκομμουνιστές δήμαρχοι ιταλικών πόλεων, ανοίγοντας στα «προσφυγάκια» τις πύλες των πόλεών τους, αλλά όχι βέβαια και των σπιτιών τους.

«Τα λιμάνια της χώρας είναι κλειστά. Δεχθήκαμε ήδη αρκετούς λαθρομετανάστες και πλουτίσαμε αρκετούς διακινητές», απάντησε στα θρασύτατα κομμούνια ο Σαλβίνι, αρνούμενος να υποκύψει στον εκβιασμό!