ΟΙ ΚΑΜΜΕΝΟΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΔΕΣ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΒΟΥΣ ΠΑΣΑΣ ΡΑΒΕΙ, ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΣΕ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ

Όταν έγιναν οι δηλώσεις περί «τσακίσματος» και «ισοπέδωσης» των Τουρκαλάδων από τους Καμμένο και Αποστολάκη, επισημάναμε ότι αποτελούν μέρος υπερατλαντικού σχεδίου εκατέρωθεν προκλήσεων, που θα οδηγήσει σε «θερμό επεισόδιο» στο Αιγαίο, ώστε να εξαναγκαστεί από τους Αμερικανούς η Ελλάδα να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για τον διαμοιρασμό του εθνικού πλούτου σε Αιγαίο και Κύπρο, «καζάν-καζάν» (μισά – μισά), όπως απαιτεί ο Ερντογάν Πασάς!

Σήμερα, την «σκυτάλη» από τους Καμμενοαποστολάκηδες πήρε ο Τσαβούς Πασάς, ο οποίος    μιλώντας στην Ακαδημία της Ακτοφυλακής και της Στρατοχωροφυλακής «απάντησε» στο ίδιο πολεμικό ύφος:

«Προειδοποιούμε την Ελλάδα. Έχετε ένα “κακομαθημένο παιδί”. Προσέξτε όμως το κακομαθημένο σας παιδί για να μην προκληθεί κάποιο ατύχημα από τις δυνάμεις ασφαλείας μας. Αυτό το υπενθυμίζουμε. Αυτή στην πραγματικότητα είναι μια πολύ φιλική προειδοποίηση.

Δεν υπάρχει κανένα όφελος και δεν θα σας φέρει κανένα κέρδος η αύξηση της έντασης με δηλώσεις ή να ανεβείτε σε κάποια βραχονησίδα. Η Τουρκία κάνει αυτό που πρέπει για να υπερασπιστεί τα δικαιώματα της στο θέμα της αξιολόγησης των αποθεμάτων υδρογονανθράκων. Στην ανατολική Μεσόγειο και στην Κύπρο θα υπερασπιστούμε μέχρι τέλους τα δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων και της Τουρκίας. Και τα προβλήματα του Αιγαίου είναι σε αυτό το πλαίσιο».

(ΥΓ): Για τους «προληπτικούς», θυμίζουμε ότι Ιανουάριο έγινε και το «θερμό επεισόδιο» στα Ίμια, που οδήγησε στις «γκρίζες ζώνες» στο Αιγαίο!