ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΚΟΥΡΓΟΙ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΑΝ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ «ΦΥΛΑΚΕΣ» ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Δεν μπορούσαν να περιμένουν την αποφυλάκισή τους με τον «νόμο Παρασκευόπουλου» δύο Αλβανοί κακούργοι, καταδικασμένοι για κλοπές και ληστείες εις βάρος ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων Ελλήνων και απέδρασαν από τις «φυλακές» του Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η απόδρασή τους έγινε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, αλλά οι φύλακες την… πήραν χαμπάρι το πρωί όταν, έγινε καταμέτρησαν τους κρατουμένους.

Άγνωστο ακόμα πως, οι δύο κακούργοι –που ήταν αδέρφια- έκοψαν τα κάγκελα του κελιού τους, στο ισόγειο της Δ’ πτέρυγας των φυλακών Κορυδαλλού, πέρασαν στο χώρο του “νεκρού” προαυλίου, πήδηξαν μάντρα περίπου τεσσάρων μέτρων και από εκεί βρέθηκαν στη λεγόμενη “νεκρή ζώνη”, έφτασαν κάτω από τη σκοπιά 6 (όπου δεν υπήρχε σκοπός…), έριξαν δυο φορές τον αυτοσχέδιο γάντζο που είχαν φτιάξει και βγήκαν στην οδό Αριστάρχου!

Πέραν από την εύκολη απόδρασή τους, ερωτήματα δημιουργούνται για το πώς ενώ οι δυο κακούργοι είχαν καταδικαστεί εξακολουθούσαν να κρατούνται στον Κορυδαλλό, που είναι φυλακή για υπόδικους.

Πιθανότατα, πρόκειται για «νέους ψηφοφόρους» της τσιπροκαμμενικής αλητείας και η παραμονή τους στον Κορυδαλλό ήταν «ρουσφέτι»! Ίσως δε και η πολύ περίεργη απόδρασή τους!