ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΗΣ ΣΚΟΠΙΩΝ: ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ… ΑΠΑΝΤΑ ΤΗΣ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ ΜΩΡΗ ΚΟΤΑ ΚΑΜΜΕΝΕ!

Τον απολογισμό του χρόνου που φεύγει έκανε η υπουργός Αμύνης των Σκοπίων, Ραντμίλα Σεκερίνσκα, θριαμβολογώντας για την λατρεία των Αμερικανών γκάνγκστερς προς το κρατίδιο των Σκοπίων και την είσοδό του στο ΝΑΤΟ:

«Το 2018 θα περάσει στην ιστορία ως το έτος που δώσαμε τέλος στην απομόνωση της πατρίδας μας και ανοίξαμε το δρόμο για να γίνουμε ισότιμο μέλος της ισχυρότερης πολιτικοστρατιωτικής συμμαχίας.

Η πρόσκληση του ΝΑΤΟ είναι στα χέρια μας, ολοκληρώσαμε επιτυχώς τις συνομιλίες ένταξης. Έχουμε ήδη κάνει κράτηση για μια θέση στο τραπέζι του ΝΑΤΟ. Το 2018 ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ επισκέφθηκε τη Μακεδονία για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια, μια συνάντηση σε υψηλό επίπεδο πραγματοποιήθηκε στο Πεντάγωνο για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια και ο επικεφαλής του ΝΑΤΟ (μας) επισκέφθηκε, δυο φορές, μετά από δέκα χρόνια. Το 2018 εστιάσαμε στο στόχο μας, η Μακεδονία να γίνει μέλος της ευρωπαϊκής οικογένειας. Σας παροτρύνω όλους μαζί να μεγαλώσετε τη σημαία της Μακεδονία στο ΝΑΤΟ και να συνεχίσετε να χτίζετε το μέλλον μας».

Αναμένεται κάποια απάντηση από τον ομόλογό της, Καμμένο; Ή μήπως ο κύριος είναι ΚΟΤΑ και δεν τολμάει να βγάλει κιχ στις προκλήσεις των Σκοπιανών, γιατί φοβάται να μην τσαντιστεί και του ρίξει κάνα ξεγυρισμένο… σκαμπίλι στα χοντρά μούτρα του ο… σεβαστός κύριος πρέσβης;