ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΖΑΕΦ: ΧΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΕ ΝΑΤΟ ΚΑΙ Ε.Ε.

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα στους Σκοπιανούς απηύθυνε σήμερα ο Ζάεφ, στο οποίο τόνισε πως το 2019 θα είναι χρονιά «ενσωμάτωσης» για την «Μακεδονία» (το συνθετικό «Βόρεια» πήγε… περίπατο), καθώς όπως είπε η χώρα βρίσκεται ένα βήμα από την είσοδο στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε. Κι όλα αυτά, χάρη στην Συμφωνία των Πρεσπών που υπόγραψε ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Τσίπρας, με τον στυλό που του έδωσε ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Καμμένος – ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που θα μπορούσε να αποτρέψει την προδοσία, ανατρέποντας την κυβέρνηση!

Ιδού το θριαμβευτικό –και δικαίως, αφού τα πήρε όλα!- μήνυμα του Σκοπιανού:

«Η χώρα μας βρίσκεται ένα βήμα για να γίνει το 30ο μέλος της ισχυρότερης συμμαχίας στον κόσμο, το ΝΑΤΟ. Προετοιμαζόμαστε για την έναρξη των διαπραγματεύσεων με την Ευρωπαϊκή Ένωση, μια διαδικασία με την οποία οικοδομούμε ένα κράτος σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα και έτσι γινόμαστε ίσοι με τους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Φτάνουμε στο τέλος μιας από τις σημαντικότερες και πιο ευαίσθητες χρονιές της πατρίδας μας. Ήταν η χρονιά της ενσωμάτωσης. Οικοδομώντας τη φιλία με τη γείτονά μας Ελλάδα, είμαστε υπεύθυνοι για το κλείσιμο μίας διαμάχης που κράτησε 27 χρόνια. H χρονιά που επιλέξαμε το μέλλον, και όχι μια αβέβαιη απομόνωση. Ας την υποστηρίξουμε κι ας δώσουμε μια ευκαιρία για να πραγματοποιηθεί το όνειρο γενεών. Να μετατρέψουμε τις ευχές μας σε πραγματικότητα. Μια ειρηνική χώρα με σταθερότητα, σύμμαχος του ΝΑΤΟ και μέλος της Ε.Ε, μια παγκόσμια και δίκαια Μακεδονία με μια οικονομία που λειτουργεί για όλους. Σάς εύχομαι ένα επιτυχημένο οικονομικό έτος, καλή υγεία».