ΜΗΝΥΜΑ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΜΕ 100% ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Γράφει ο Αντίοχος

Να τα μας! Εμφανίστηκαν και… «διπλωματικές πηγές», που κάνουν… διαρροές, στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας!

Με διαρροή, λοιπόν, προς τα ΜΜΕ, απάντησε η συγκυβέρνηση των ΠΡΟΔΟΤΩΝ Τσίπρα και Καμμένου (οι… «διπλωματικές πηγές» που λέγαμε…), σε δημοσιεύματα που έφεραν τους προδότες να επιχειρούν «απόδραση» μέσω πρόωρων εκλογών και ν’ αφήνουν «εκκρεμότητες» στην Νουδούλα, στο ζήτημα της προδοσίας της Μακεδονίας μας.

Σύμφωνα μ’ αυτές τις «διαρροές», οι διαδικασίες κύρωσης της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών από τη βουλή, ενδεχομένως να γίνουν ακόμα και μέσα στον Ιανουάριο, καθώς

η συμφωνία θα περάσει από τη βουλή των Σκοπίων στις 9 Ιανουαρίου, κι έτσι «δεν θα αφήσουν την κύρωση της Συμφωνίας για την επόμενη κυβέρνηση, όποια κι αν είναι αυτή». Επιπλέον, οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ Τσίπρας και Καμμένος διαβεβαιώνουν ότι αυτοί θα περάσουν και το πρωτόκολλο εισδοχής των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, τον μήνα Μάρτιο και στην συνέχεια… ότι ήθελε προκύψει, για το θέμα των πρόωρων εκλογών.

Εδώ ισχύει αυτό που λέγαμε από την πρώτη στιγμή: πως οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ Τσίπρας και Καμμένος έχουν δεσμευτεί απέναντι στα υπερατλαντικά αφεντικά τους να είναι αυτοί που θα ολοκληρώσουν 100% την προδοσία της Μακεδονίας μας, με αντάλλαγμα την –προσωρινή!- μη μείωση των συντάξεων, τις παροχές προς τους ψηφοφόρους και τους χιλιάδες διορισμούς συριζοκαμμενικών ρουφιάνων που αναμένονται για το 2019.

Οι δε Κούληδες, έχουν ομοίως δεσμευτεί προς τα υπερατλαντικά αφεντικά τους, ότι εφόσον οι Τσιπροκαμμένοι θα κάνουν τη βρωμοδουλειά ολοκληρώνοντας την προδοσία, δεν θα θέσουν θέμα ακύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών!

Τόσο απλά είναι τα πράγματα!