ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ – ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ!

Σε μια ακόμα πρόκληση εις βάρος του θρησκευτικού αισθήματος των Ελλήνων, στο μέσο των εορτασμών για τα Χριστούγεννα, προχώρησαν τα προστατευόμενα από τους άθεους  Τσίπρα και Καμμένο κομμούνια-γουρούνια, αυτή τη φορά στην πόλη των Τρικάλων.

Πιο συγκεκριμένα, δύο νεαροί βάνδαλοι κατέστρεψαν τα χριστουγεννιάτικα στολίδια του Δήμου, στην περιοχή όπου βρίσκεται το μουσείο Τσιτσάνη στα Τρίκαλα.

Η οργή και η αγανάκτηση που προκάλεσαν με αυτή τους την ενέργεια ήταν τόση, ώστε ο δήμαρχος έφτασε στο σημείο να τους… «επικηρύξει» δίνοντας στην δημοσιότητα τα πρόσωπά τους!

Οι δύο νεαροί καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας που είναι τοποθετημένες σε κτίρια του Δήμου, την στιγμή που προκαλούσαν ζημιές, τα ξημερώματα της παραμονής των Χριστουγέννων. Μάλιστα, φαίνεται ότι δεν αντιλήφθηκαν πως λειτουργούσε κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και δεν προσπάθησαν να καλύψουν τα χαρακτηριστικά τους.

Το οπτικό υλικό παραδόθηκε στην Ασφάλεια, οι άνδρες της οποίας προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τους βανδάλους, ενώ οι φωτογραφίες τους αναρτήθηκαν στα δημοτικά κτίρια σε διάφορα σημεία της πόλης!

Να σας κοπούν τα κουλάδια σύριζα, βρωμιάρηδες!

Κ.Π.