ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΕ «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» Α ΛΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΚΕ!

Γράφει ο Αντίοχος

Μια πολύ περίεργη δήλωση έκανε ο –προερχόμενος από το αριστερίστικο ΕΚΚΕ- Μαλέλης, ο οποίος δεν είναι τυχαίο πρόσωπο, καθώς τυγχάνει εκπρόσωπος τύπου του φερετζέ της κλεφτοπασοκαρίας ΚΙΝΑΛ:

«Δεν υπάρχουν ίσες αποστάσεις από τη ΝΔ και από τον ΣΥΡΙΖΑ, εμείς σαφώς κινούμαστε στην προοδευτική κατεύθυνση. Δεν θα φοβηθούμε να πάμε σε δεύτερες εκλογές με απλή αναλογική ακόμη και αν δεν έχει αυτοδυναμία η ΝΔ, δεν θα συνεργαστούμε με μια κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη που θα φέρει τον όλεθρο. Θέλουμε προοδευτική διακυβέρνηση. Εάν δεν μπορούμε να προωθήσουμε τη δική μας ατζέντα, δεν έχει νόημα για εμάς οποιαδήποτε κυβερνητική συνεργασία».

Η δήλωση Μαλέλη έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τον συριζαίο και «δεξί χέρι» του Τσίπρα, Παππά, που την καλωσόρισε με ανάρτησή του στο Twitter.
Τι παιχνίδι παίζεται εδώ, μ’ αυτή την ξαφνική προσέγγιση ΣΥΡΙΖΑ και κλεφτο-ΠΑΣΟΚ; Προφανώς, υπάρχει εναλλακτικό (υπερατλαντικό, φυσικά!) σενάριο αλλαγής ρόλων, στην περίπτωση που έρθει νωρίς προς κύρωση στη βουλή η προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών! Δηλαδή, έξοδος Καμμένου από την συγκυβέρνηση και αντικατάσταση των ψεκασμένων από ένα μέτωπο κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ, α λα Πορτογαλία, με σκοπό την εξάντληση της τετραετίας!

Τονίζω, πως πρόκειται για ένα υπαρκτό σενάριο κι ο καιρός θα δείξει αν θα γίνει πράξη ή αν θα μείνει στα χαρτιά!