ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ: Ο ΠΑΝΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΣΤΗΣΕΙ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!

 

Γράφει ο Αντίοχος

Έχουμε επισημάνει εδώ και καιρό, πως η πολεμική ρητορική του Καμμένου και του «ναυαρχούκου» του, Αποστολάκη, οδηγεί σε «θερμό επεισόδιο» με την Τουρκία, τύπου Ιμίων, προκειμένου να υποχρεωθεί μετά η Ελλάδα να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, προς επίλυση των «διαφορών» της με την Τουρκιά, με –στημένους!- «διαιτητές» τους… φίλους μας τους Αμερικανούς!

Και να μοιραστεί «καζάν-καζάν» (μισά-μισά) ο ενεργειακός πλούτος στο Αιγαίο και στην Κύπρο, όπως διακαώς επιθυμούν οι Τουρκαλάδες!

Σήμερα, με συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του «Πρώτου Θέματος», ο εκ κλεφτο-ΠΑΣΟΚ προερχόμενος αντιπρόεδρος των ψεκασμένων Σγουρίδης, ουσιαστικά προανήγγειλε στημένο «θερμό επεισόδιο» στο Αιγαίο, προκειμένου να καθυστερήσει η κύρωση από τη βουλή της Συμφωνίας των Πρεσπών και να μπορέσει έτσι ο Καμμένος να παρατείνει την παραμονή του στο υπουργείο για μερικούς μήνες!

Φυσικά, οι Αμερικανοί αφέντες δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα σε μια τέτοια περίπτωση, εφόσον έχουν εξασφαλίσει την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, είτε αυτή γίνει τον Ιανουάριο είτε μερικούς μήνες αργότερα. Ίσα-ίσα, θα πετύχουν «μ’ έναν σμπάρο δυο τρυγόνια»: και την Συμφωνία των Πρεσπών θα περάσουν και τους Τούρκους θα «φτιάξουν»!

Κάτω τώρα η συγκυβέρνηση των πωρωμένων προδοτών, πριν πουλήσει ολόκληρη τη χώρα!