ΤΟ ΚΚΕ, Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η «ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

«Το ΚΚΕ ζητά να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση της βομβιστικής επίθεσης στον Αγ. Διονύσιο, που θα μπορούσε να είχε ακόμη πιο αρνητικές συνέπειες κι εύχεται ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Πρέπει αποφασιστικά να αποκρουστεί το κλίμα αποπροσανατολισμού και τρομοκρατίας, που αντικειμενικά προωθείται μέσα από τις συνεχόμενες τέτοιες ενέργειες, οι οποίες είναι “βούτυρο στο ψωμί” όλων όσοι θέλουν να φοβίσουν τον λαό και να επιβάλουν “άκρα του τάφου σιωπή”».

Αυτά ανακοίνωσε το τιμημένο κουκουέ  για τη βομβιστική επίθεση στον ναό του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη στην Αθήνα.

Παλιό το κόλπο! Τα ίδια λένε πάντα οι κουκουέδες, όταν γίνεται κάποια τρομοκρατική ενέργεια και παραμένουν ασύλληπτοι οι δράστες. Αλλά, στις ελάχιστες φορές που συλλαμβάνονται τρομοκράτες, σπεύδουν άμεσα τα στελέχη του να εκδηλώσουν την «συμπαράσταση και αλληλεγγύη» τους!  

Επειδή δε, οι εκ των προστατών –καθώς δεν είναι οι μόνοι- της κόκκινης τρομοκρατίας μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας, ας θυμηθούμε τι έλεγαν για ανάλογες περιπτώσεις στην γειτονική Ιταλία τα ηγετικά στελέχη των διαβόητων «Ερυθρών Ταξιαρχιών», Φραντζεσκίνι, Μπούφφα και Τζιουστολίτζι, στο βιβλίο τους με τον τίτλο «Εμείς οι τρομοκράτες»: «Ως τότε, το ΚΚΙ είχε ακολουθήσει απέναντί μας μια τακτική που είχε πια σταθεροποιηθεί. Στην “Ουνιτά” και στις φιλικές του εφημερίδες μας κατήγγειλε δημοσίως ως προβοκάτορες, δεμένους με τις μυστικές υπηρεσίες και μας ονόμαζε “οι φανταστικές ερυθρές ταξιαρχίες, κόκκινες κατ’ όνομα και μαύρες στην πράξη”. Όμως, το ΚΚΙ ήξερε καλά ποιοι ήμασταν, ήξερε ότι η πλειοψηφία από εμάς προερχόταν από τις τάξεις του και ότι μερικοί από εμάς, με την κομματική ταυτότητα στην τσέπη, συμμετείχαν ακόμη στους κομματικούς τομείς του. Ήξερε αλλά δεν συνεργαζόταν με την αστυνομία και τους καραμπινιέρους, περιοριζόταν στο να δίνει για μας μια εικόνα μυστηρίου και διαστρεβλώσεως…».