ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΝΟΥΔΟΥΛΑ! ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ ΜΕ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑΤΙ… ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Όσο πλησιάζει η κύρωση της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών από την ελληνική βουλή, τόσο αυξάνεται και ο πανικός των κάθε λογής προδοτών. Και αυτών που θα την κυρώσουν, αλλά και αυτών που δεν θα την ακυρώσουν!

Φαίνεται πως δεν πιάνει, λοιπόν, το κόλπο του Κούλη, που επαναλαμβάνει μονότονα πως δεν θα κυρώσει την κατάπτυστη Συμφωνία (αφού τη βρωμοδουλειά την έχουν «χρεωθεί» οι συριζαίοι και οι συνοδοιπόροι τους…), αλλά αποφεύγει επιμελώς να πει ότι θα την ακυρώσει, ως αυριανός πρωθυπουργός της χώρας, διότι προφανώς έχει δεσμευτεί σχετικά στους διεθνείς τυράννους.

Όμως, οι πατριώτες, που για διάφορους λόγους είναι ακόμα εγκλωβισμένοι στο κόμμα της ψοφοδεξιάς, απαιτούν από τα στελέχη και τους πονηρούς πολιτευτές της Νουδούλας να πάρουν ξεκάθαρη θέση για το θέμα.

Φυσικά, ο Κούλης δεν είναι κορόιδο να πει ευθέως την αλήθεια, γι’ αυτό επιλέχθηκε –σε πρώτη φάση- να γραφτεί ένα άρθρο από έναν φαινομενικώς άσχετο με την Νουδούλα, στο οποίο να εξηγεί γιατί –δήθεν!- δεν γίνεται να ακυρωθεί στο μέλλον η Συμφωνία των Πρεσπών, για να το επιδεικνύουν ως άποψη ενός «ειδικού» οι στριμωγμένοι στη γωνία στελέχη και πολιτευτές!

Έτσι, με άρθρο του στην «Καθημερινή», ο αναπληρωτής καθηγητής της Παντείου Άγγελος Συρίγος (για τον οποίο έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι στις προσεχείς εκλογές θα πολιτευθεί με την Νουδούλα…), απαντά στο καυτό ερώτημα: «Ακύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών μετά την επικύρωση;», επικαλούμενος την διεθνή Συνθήκη της Βιέννης, που υπάρχει από το 1974, αλλά είναι «νεκρό γράμμα», καθότι από τότε μέχρι σήμερα έχουν έρθει τα πάνω-κάτω στην Ευρώπη και καταλήγει πονηρά στο συμπέρασμα ότι «οι συνέπειες απεμπλοκής θα είναι πιθανότατα πολύ πιο σοβαρές από την κατάσταση που θα έχει διαμορφωθεί».

Ν’ αφήσει τις κουτοπονηριές ο Κούλης και να απαντήσει ο ίδιος στο ερώτημα, για να πάρει και την πρέπουσα πολιτική απάντηση!