ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΧΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ… 2016 ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ… ΤΩΡΙΝΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

«Επίθεση στην κυβέρνηση και στους βουλευτές που στηρίζουν τη δημιουργία τεμένους εξαπέλυσε από άμβωνoς στο Πυργί, ο Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος. Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά το τοπικό site, Politischios.gr, η τακτική αυτή είναι προσφιλής στον ιερέα και δημιουργεί δυσφορία και αποστροφή στους απλούς πιστούς που επισκέπτονται την εκκλησία.

«Οι πολιτικοί μας έχουν κατεβάσει τα παντελόνια και προσκυνούν, έχουν παραδώσει τη χώρα». Αυτό ήταν ένα από τα τελευταία «ξεσπάσματα» του Μητροπολίτη Μάρκου στο Πυργί και καλούσε μάλιστα και τον κόσμο να φωνάξει δυνατά την αντίθεση του.

Από την Καλαμωτή όπου καταφέρθηκε ενάντια στον υπουργό Παιδείας για την ενδεχόμενη κατάργηση της προσευχής, μέχρι τον Άγιο Αιμιλιανό, ο κ. Μάρκος ξεσπάθωσε εναντίον όλων: του συμφώνου συμβίωσης, των ομοφυλόφιλων, των προσφύγων. «Δεν υπάρχουν πρόσφυγες είναι όλοι λαθρομετανάστες» είπε χαρακτηριστικά…».

Αυτά και άλλα εμφανίζει ως… φρέσκια είδηση η διαδικτυακή κουκούλα του ΣΥΡΙΖΑ, υπό τον τίτλο: «Κήρυγμα μίσους από το Μητροπολίτη Χίου: «Δεν υπάρχουν πρόσφυγες».

Επειδή όλα αυτά κάτι μας… θύμισαν, ψάξαμε στο google και βρήκαμε ότι οι δηλώσεις αυτές έγιναν στις… 17 Αυγούστου του 2016!

Προφανώς, οι καταγέλαστοι κουκουλοφόροι των υπογείων Μαξίμου ήθελαν να βρουν κάτι «μεμπτό» στον Μητροπολίτη Χίου, για να το αντιτάξουν στην ξεκάθαρη δήλωσή του που έγινε σε εκδήλωση των χορωδιών του νησιού την προπαραμονή των Χριστουγέννων κατά της προδοσίας της Μακεδονίας («Προσθέτω την υπογραφή μου στους 22 αδελφούς Αρχιερείς της Μακεδονίας. Δεν δεχόμαστε την εκχώρηση του ονόματος «Μακεδονία» σε κανένα άλλο κράτος απλά ή σύνθετα»), δεν βρήκαν κάτι πρόσφατο κι έκαναν… αναδρομή σε προ διετίας και βάλε δηλώσεις του!

Τόσο καραγκιόζηδες είναι!