ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΑΜΑΣΚΟΥ!

Ενώ οι τζιχαντιστές – αποκεφαλιστές έχουν κατατροπωθεί και η Συρία παλεύει να σταθεί στα πόδια της, δέχθηκε ύπουλη πυραυλική επίθεση από τους σιωνιστές και δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία περί αυτού!

Αρχικά, το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων του Λιβάνου, National News Agency, μετέδωσε ότι ισραηλινά μαχητικά πραγματοποίησαν εικονικές επιδρομές πάνω από τον νότιο Λίβανο.

Εν συνεχεία, όπως μετέδωσε η συριακή κρατική τηλεόραση: «η επίθεση πραγματοποιήθηκε πάνω από το έδαφος του Λιβάνου. Τα συστήματά αντιαεροπορικής άμυνάς μας αναχαίτισαν έναν αριθμό εχθρικών στόχων κοντά στη Δαμασκό».

Την σιωνιστική επίθεση επιβεβαίωσε ο διευθυντής του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Ράμι Αμπντελραχμάν, ο οποίος δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο, πως «ήταν ισραηλινή επιδρομή. Πυρά πυραύλων που εκτοξεύθηκαν από ισραηλινά αεροπλάνα κατευθύνθηκαν σε τρεις στόχους, αποθήκες όπλων νοτιοδυτικά και νότια της Δαμασκού που ανήκουν στη Χεζμπολάχ ή στις ιρανικές δυνάμεις».

Οι ένοχοι της ύπουλης επίθεσης, Ισραηλινοί, δεν διέψευσαν τις καταγγελίες, άρα είναι σωστές! Προφανώς, οι εχθροί της ανθρωπότητας θέλουν να ξαναβάλουν πολεμικές φωτιές στην Μέση Ανατολή!