ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ;

«Χρυσή Αυγή: Πιστό σκυλί των αφεντικών, κλείνει το μάτι σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ενόψει εκλογών

Με τις εκλογές να βρίσκονται λίγους μήνες μακριά, η ναζιστική Χρυσή Αυγή άρχισε ήδη να… κλείνει το μάτι, πότε στη ΝΔ, πότε στον ΣΥΡΙΖΑ, αναζητώντας ενεργότερο ρόλο στο αστικό πολιτικό σύστημα. Πάντα «πρόθυμοι» για όλες τις «δουλειές» του κεφαλαίου, οι χρυσαυγίτες επιχειρούν να περάσουν το μήνυμα σε ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ πως, εάν χρειαστεί, είναι έτοιμοι να παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε όποια κυβέρνηση κι’ αν προκύψει μετεκλογικά…».

Αυτά γράφουν οι ξεδιάντροποι κουκουέδες, για να κρύψουν τις πομπές τους και να ρίξουν στάχτη στα μάτια του ελληνικού λαού!

Ας θυμηθούμε, εν τάχει, τρεις-τέσσερις πολύ χαρακτηριστικές περιπτώσεις, που αποδεικνύουν ποια είναι τα πιστά σκυλιά του συστήματος, που δεν είναι απλά «έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους», αλλά τις έχουν ήδη προσφέρει: 

Το ΚΚΕ έχει συγκυβερνήσει κατά το παρελθόν και με την Νουδούλα (συγκυβέρνηση Τζανετάκη) και με Νουδούλα και κλεφτο-ΠΑΣΟΚ μαζί (οικουμενική συγκυβέρνηση) και μάλιστα την ίδια ώρα που κατέρρεαν οι «σοσιαλιστικοί παράδεισοι» της Ευρώπης, χωρίς να ενοχληθούν διόλου οι Αμερικάνοι, το ΝΑΤΟ και η «λυκοσυμμαχία» της Ε.Ε.!

Χάρη στο ΚΚΕ, μπράβοι του οποίου φυλάγανε τη βουλή μαζί με την αστυνομία, πέρασε το πρώτο Μνημόνιο της δυστυχίας μας, επί κυβέρνησης Jeffrey!

Το ΚΚΕ πούλησε τον μεγαλειώδη αγώνα των αγροτών, με την «Συμφωνία των Τρακτέρ» μεταξύ Μπούτα και Τσίπρα, σώζοντας την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην πιο δύσκολη στιγμή της τετραετίας της!

Ακόμα και στις πρόσφατες υπέρ Πατρίδας μαθητικές καταλήψεις, τα αφηνιασμένα μαντρόσκυλα της ΚΝΕ και οι ελεγχόμενες από το ΚΚΕ, ΕΛΜΕ και Ενώσεις Γονέων και Κηδεμόνων, πρωτοστάτησαν –ανεπιτυχώς!- στην καταστολή, για λογαριασμό της αμερικανόδουλης συγκυβέρνησης των προδοτών Τσίπρα-Καμμένου!

Αυτά και σκασμός!