ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΣΕ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟ!

 

Συνέχισε σήμερα τις φραστικές προκλήσεις του προς τους Τουρκαλάδες ο Καμμένος, από την Κύπρο, όπου επισκέφθηκε μονάδες της ΕΛΔΥΚ.

Και… τσακίζει και… συντρίβει – πάντα με το στόμα! Ιδού οι νέες απειλές του… πολέμαρχου Πάνου:

«Εμείς δεν επιθυμούμε τον πόλεμο, κάνουμε τα πάντα για να έχουμε την ειρήνη, αλλά στέλνουμε και ένα μήνυμα απόλυτα σαφές προς τους πάντες: όποιος τολμήσει να αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία, την εδαφική μας ακεραιότητα και το διεθνές δίκαιο, θα τον τσακίσουμε, θα τον συντρίψουμε».

Το εξηγήσαμε προ ημερών και θα το ξαναπούμε και πάλι: οι φραστικοί αυτοί παλληκαρισμοί είναι μέρος σκοτεινού σχεδίου των αφεντικών του Καμμένου, Αμερικανών γκάνγκστερς, να υπάρχει συνεχής ένταση μεταξύ Ελλάδος και Τουρκιάς και όταν φτάσουμε στο «παρά πέντε» του πολέμου, να επέμβουν οι… «μεγάλοι μας σύμμαχοι» και να «υποχρεώσουν» τις δύο χώρες σε «διαπραγμάτευση», προκειμένου «να λύσουν τις διαφορές τους». Η οποία «διαπραγμάτευση», θα οδηγήσει σε συμφωνία για «καζάν-καζάν» (μισά-μισά) διαμοιρασμό του εθνικού πλούτου σε Κύπρο και Αιγαίο, όπως επιθυμούν οι Τουρκαλάδες!

Και βέβαια, ο Καμμένος δεν έχει… ξεγελαστεί ούτε… παρασυρθεί, αλλά ενεργεί με πλήρη γνώση του ανθελληνικού σχεδίου!