ΕΡΕΥΝΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΜΚΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΟΤΙ «Ο ΕΚΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ» – ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μια μεγάλη έρευνα διεξήγαγε η αμερικανική μη κυβερνητική οργάνωση (προφανώς πρόκειται για κάποιο παρακλάδι της CIA…), με την επωνυμία «Counter Extremism Project», στην οποία δραστηριοποιούνται πρώην πολιτικοί των κατεστημένων κομμάτων και διπλωμάτες, όπως ο πρώην γερουσιαστής Τζόζεφ Λίμπερμαν και ο πρόεδρος του Trinity College της Οξφόρδης σερ Αϊβορ Ρότζερς.

Οι συντάκτες της έρευνας διαπίστωσαν την αύξηση της επιρροής των πατριωτικών κομμάτων της Ευρώπης, και ως τέτοια χαρακτηριστικά παραδείγματα ανοδικής πορείας αναφέρουν την AfD στη Γερμανία, την Λέγκα στην Ιταλία, αλλά και την Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα.

Ιδού και το τελικό πολιτικό συμπέρασμα των… ερευνητών:

«Ο εκφασισμός της Ευρώπης βρίσκεται σε εξέλιξη. Μέσα από την ανάλυση της ανόδου που έχουν καταγράψει τα τελευταία χρόνια ακραία κόμματα και ομάδες σε όλη σχεδόν την Ευρώπη παρατηρούμε πρώτη φορά μετά τον πόλεμο την ανάδυση ενός πανευρωπαϊκού ακροδεξιού και αντιμεταναστευτικού κινήματος».

Όπως καταλαβαίνετε, προβλέπεται να πέφτει πολύ… κλάμα την νύχτα των Ευρωεκλογών, από τις «μη πολιτικά ορθές» επιλογές των ευρωπαϊκών λαών. Και στην Ευρώπη και πέραν του Ατλαντικού!