ΣΚΥΛΟΚΑΥΓΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ, ΑΛΛΑ… ΤΟ’ ΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ!

Λεκτικός πόλεμος, με σκληρούς χαρακτηρισμούς εκατέρωθεν, ξέσπασε τα τελευταία 24ωρα μεταξύ Ερντογάν και άλλων Τούρκων αξιωματούχων από τη μια και Νετανιάχου από την άλλη – τροφή για τα εγχώρια παπαγαλάκια του αμερικανοσιωνισμού!

Την αρχή έκανε ο Πασάς, που σε ομιλία του προς νέους Τούρκους, τους παρότρυνε: «να μην χτυπάτε τον αντίπαλο που έχετε ρίξει στο έδαφος, Δεν είστε Εβραίοι στο Ισραήλ».

Ακολούθησε η απάντηση Νετανιάχου: «Ο Ερντογάν που κατέχει τη βόρεια Κύπρο και ο στρατός του σφαγιάζει γυναίκες και παιδιά σε κουρδικά χωριά και εκτός Τουρκίας να μην κάνει κηρύγματα στο Ισραήλ».

Λίγο αργότερα, ανταπάντησε ο Ερντογάν: «Ο Νετανιάχου είναι ο αρχηγός της κρατικής τρομοκρατίας. Η Τουρκία είναι η φωνή των καταπιεσμένων. Το Ισραήλ δεν έχει το δικαίωμα να κατηγορεί κανέναν χωρίς πρώτα να αναλογιστεί τις αμαρτίες, τις σφαγές και τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που έχει διαπράξει».
Αλλά και ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου ο οποίος χαρακτήρισε τον Ισραηλινό πρωθυπουργό «ψυχρό δολοφόνο της σύγχρονης εποχής» και «υπεύθυνο για τις σφαγές χιλιάδων αθώων Παλαιστινίων».
Τι γίνεται εδώ; Σφάζονται στ’ αλήθεια οι δύο θανάσιμοι εχθροί του Ελληνικού Έθνους; Μπα, μην τσιμπάτε! Τέτοιοι σκυλοκαυγάδες –για να ρίχνουν στάχτη στα μάτια των λαών- έχουν γίνει μεταξύ τους και παλαιότερα, αλλά μετά τους ξαναείδαμε… αγκαλιά! Σύντομα δε, θα τους ξαναδούμε!