«ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ» ΦΡΙΚΗ ΣΤΟ ΜΑΡΟΚΟ: ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ 2 ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ, ΕΝΩ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ ΤΗ ΜΙΑ!

Φρίκη δίχως όρια, σε (άλλο ένα) έγκλημα «πολυπολιτισμικού» χαρακτήρα, αυτή την φορά στο Μαρόκο.

Τα πτώματα της Λουίζα Βεστεράγκερ Γέσπερσεν, 24 ετών, από τη Δανία, και της Μάρεν Ούλαντ, 28 ετών, από τη Νορβηγία βρέθηκαν τη Δευτέρα κοντά στο χωριό Ιμλίλ, στην οροσειρά του Άτλαντα.
Τέσσερα άτομα έχουν τεθεί συνολικά υπό κράτηση από τις μαροκινές Αρχές. Πρόκειται για τέσσερις άνδρες ηλικίας από 25-33 ετών, χαμηλού μορφωτικού επιπέδου, που διέμεναν σε διάφορες γειτονιές του Μαρακές και οι οποίοι ήταν ορκισμένοι υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους. 
«Εχθρούς του Θεού» χαρακτήριζαν τις Σκανδιναβές τουρίστριες στο Μαρόκο οι τέσσερις τζιχαντιστές εγκληματίες που πιστεύεται ότι σχεδίασαν και εκτέλεσαν τη δολοφονία τους.

Στην δημοσιότητα μάλιστα έχει δοθεί και ένα βίντεο που δείχνει τους τέσσερις εξτρεμιστές νεαρούς να δίνουν όρκο πίστης στο Ισλαμικό Κράτος και στον ηγέτη του, Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι, πριν διαπράξουν τους αποτρόπαιους φόνους.

https://videos.dailymail.co.uk/preview/mol/2018/12/20/2018893185047678110/636x382_MP4_2018893185047678110.mp4

Ένα ακόμη βίντεο, που εμφανίστηκε σε ιστότοπους που πρόσκεινται στο ISIS, και δείχνει τον αποκεφαλισμό της μίας εκ των γυναικών, επιβεβαιώθηκε ως αυθεντικό, ανέφεραν εχθές οι υπηρεσίες πληροφοριών της Δανίας. 
Στο φρικιαστικό κλιπ, ακούγονται ανδρικές φωνές να φωνάζουν «Είναι το θέλημα του Αλλάχ» και «Αυτό είναι για τη Συρία», υπονοώντας ότι η εκτέλεση αποτελεί ανταπόδοση για τους βομβαρδισμούς της Δύσης κατά των τζιχαντιστικών δυνάμεων στη συγκεκριμένη χώρα.
Τα όπλα που βρέθηκαν πάνω στους τρεις συλληφθέντες εχθές
Τρεις από τους φερόμενους ως δολοφόνους

Πέρα από τα ενοχοποιητικά βίντεο που δεν αφήνουν αμφιβολία για την ενοχή των συλληφθέντων, πλήθος καταθέσεων από αυτόπτες μάρτυρες τους τοποθετούν κοντά στις δύο άτυχες γυναίκες, λίγες ώρες πριν τη δολοφονία. Τρεις από αυτούς φέρονται να είχαν κατασκηνώσει κοντά στο σημείο όπου είχαν στήσει τις σκηνές τους οι δύο νεαρές, προφανώς για να παρακολουθούν τις κινήσεις τους. 

Γύρω στις 2-3 τα ξημερώματα της Δευτέρας, οι τρεις άνδρες καταγράφηκαν από την κάμερα ενός άλλου κατασκηνωτή να φεύγουν από το σημείο.

Η παραπάνω είδηση είναι εξαιρετικά αφιερωμένη στους οπαδούς της «διαφορετικότητας».

Να γνωρίζουν, μονάχα, πως όταν ο «πολυπολιτισμός» έρχεται, χτυπάει την πόρτα σε όλους, όχι μόνο σε μερικούς…
Κ.Π.