Ο «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ» ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟ ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙ!

Μια απάντηση στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την πρόσφατη συνέντευξή του στα «ΝΕΑ» (όπου, μεταξύ άλλων δήλωσε ότι… ντρέπεται «που στη Βουλή είναι ένα τέτοιο κόμμα!» – σαν την Χρυσή Αυγή) έδωσε ο «προοδευτικός καλλιτέχνης» Ζουγανέλης.

Κατ’ αρχάς, θέλησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για τις υπέρογκες αμοιβές του από την ΣΥΡΙΖΕΡΤ-ΣΟΒΙΕΡΤ: «Μου επισυνάπτουν ότι έκανα δουλειά στην ΕΡΤ κι επειδή είμαι στην ΕΡΤ σημαίνει ότι ταυτίζομαι με την εξουσία που κυβερνά, ενώ είμαι 40 χρόνια στην ΕΡΤ. Υπάρχει τρομερή αυθαιρεσία, διαστρεβλώνουν τα πράγματα ότι παίρνω 12.000 την εκπομπή. Δηλαδή, όσο κόστιζε η εκπομπή το χρέωναν σε εμένα».

Λοιπόν, για να ακριβολογούμε, το κάθε επεισόδιο της εκπομπής Ζουγανέλη κόστιζε στον αγρίως φορολογούμενο ελληνικό λαό «μόνο» 13.840 ευρώ! Έτσι λένε τα επίσημα έγγραφα…

Κατά δεύτερον, ο «προοδευτικός καλλιτέχνης» ομολόγησε ρατσιστική επίθεση σε κατατρεγμένο προσφυγάκι! Ιδού πως την περιέγραψε:

«Τσακώθηκα με μετανάστη γιατί όταν τους πήγαμε κάποια στιγμή για να φάνε, εγώ ήμουν αυτός που επιλέχθηκε για να μοιράζω σαλάτες και ένας μου την πετάει και μου λέει «χούμους». Ε, του την έφερα στο κεφάλι».

Φανταστείτε να είχε κάνει τέτοια ομολογία κανένας μη «προοδευτικός». Θα τον είχαν κρεμάσει ανάποδα! Ενώ τώρα, δεν τρέχει κάστανο!