ΧΑΣΟΥ ΜΠΕΝΙΤΟ! ΚΑΙ ΛΑΚΑΕΙ ΚΑΙ ΓΑΥΓΙΖΕΙ!

Ως γνωστόν, σήμερα το πρωί οι Τουρκαλάδες είχαν στήσει καρτέρι στον Μπενίτο Μουσσολίνι της Ελλάδος Καμμένο, με πολεμικά αεροσκάφη, κι όταν πάτησε το πόδι του στο Καστελόριζο άρχισαν να κόβουν βόλτες πάνω από το… κεφάλι του.

Αφού είδε κι αποείδε, ο… γενναίος Μπενίτο την κοπάνησε με το ελικόπτερο που πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι (πολλές χιλιάδες ευρώ την ημέρα!) και πήγε στην Λέρο, όπου άρχισε να… γαυγίζει, απειλώντας πως «θα τσακίσει και θα συντρίψει» τους Τουρκαλάδες.- κατά τα πρότυπα του αυθεντικού Μπενίτο, που απειλούσε πως «θα σπάσει τα πλευρά της Ελλάδος».

Αλλά την ίδια ώρα που έκανε το… λιοντάρι, οι Τουρκαλάδες συνέχιζαν τις υπερπτήσεις τους πάνω από το Καστελόριζο, για τρίτη φορά μέσα στην ημέρα, χλευάζοντάς τον και εξευτελίζοντας την Ελλάδα!

Μάλιστα, το πιστό σκυλί των διεθνών τοκογλύφων πήρε φόρα κι έκανε επίθεση ακόμα και… στ’ αφεντικά του, λέγοντας πως «δημιούργησαν την κρίση για να κατασχέσουν τον υποθαλάσσιο πλούτο μας, μας χτύπησαν για να δώσουμε εγγύηση το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο της Ελλάδας».

Με την… άδειά τους βεβαίως, καθώς όλοι αυτοί οι… μουσσολινισμοί εντάσσονται στην απέλπιδα προσπάθειά του να διασωθεί πολιτικά! Μόνο που ακόμα και οι… γάτες αυτού του τόπου, ξέρουν καλά πλέον πως κάτω από τις εγγυήσεις του φυσικού πλούτου της χώρας προς τους διεθνείς τοκογλύφους, φιγουράρει φαρδιά-πλατιά η υπογραφή του φανφαρόνου «Ντούτσε» του… γλυκού νερού!