Ο ΔΕΝΔΙΑΣ, ΟΙ «ΑΠΟΓΟΝΟΙ  ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΩΝ ΝΑΖΙ» ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ

Μια μέρα μετά το συνέδριο – παρωδία της ψοφοδεξιάς Νουδούλας, ο γνωστός… φασιστοφάγος Δένδιας έκανε δηλώσεις κατά της Χρυσής Αυγής, τις οποίες προβάλλουν με ενθουσιασμό τα παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ, με πρώτη την –σταλινική!- «Αυγή».

Ιδού οι δηλώσεις του:

«Μου προκαλεί και προσωπικά απέχθεια η παρουσία στη Βουλή της παραφυάδας του νεοναζισμού, των απογόνων των συνεργατών των Ναζί, που παρέδωσαν τη Μακεδονία στους Βούλγαρους, που έστειλαν χιλιάδες στα στρατόπεδα συγκέντρωσης κι άφησαν ακόμη περισσότερους να χαθούν από το λιμό…».

Προφανώς, μιλώντας για «απογόνους των συνεργατών των Ναζί», ο… φασιστοφάγος ψοφοδεξιός αγνοεί την γνωστή λαϊκή παροιμία, για το σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου! Διότι –για να αναφερθούμε στην πιο κραυγαλέα από τις πολλές περιπτώσεις- δεν ήταν ο πατέρας του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής κατοχικός πρωθυπουργός της χώρας. Πρώην πρωθυπουργού και αρχηγού της Νουδούλας ήταν, ο οποίος μάλιστα είχε γράψει και το βιβλίο «Ο Ιωάννης Ράλλης ομιλεί εκ του τάφου», για να υπερασπιστεί την μνήμη του πατρός του!

Αυτά και σκασμός θρασύτατε Δένδια!