«ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΙΛΕΚΑ» ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΝΑΤ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΜΕ ΓΙΑ… ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ!

Διαδηλώσεις εμπνευσμένες από τα “κίτρινα γιλέκα” ετοιμάζονται αύριο Παρασκευή στην Πορτογαλία και σύμφωνα με την αστυνομία αναμένονται ογκώδεις.

«Η αστυνομία καλεί όλους τους πολίτες που θα αποφασίσουν να ασκήσουν το δικαίωμά τους να διαδηλώσουν να το κάνουν με ειρηνικό τρόπο και με σεβασμό προς τον νόμο. Δεν προβλέπουμε ότι θα υπάρξουν προβλήματα ή θα σημειωθούν ταραχές, όμως αναμένουμε μαζικές διαδηλώσεις σε ολόκληρη τη χώρα», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος τύπου της πορτογαλικής αστυνομίας Αλεσάντρε Κούιμπρα, προειδοποιώντας ταυτόχρονα για αιματηρή καταστολή: «Στην Πορτογαλία, είναι παράνομο να εμποδίζει κανείς την κυκλοφορία στους δρόμους και η αστυνομία δεν θα το επιτρέψει».

Εν τω μεταξύ, στην τριμερή συγκυβέρνηση της Πορτογαλίας (στην οποία συμμετέχει και το σταλινικό Κ.Κ. Πορτογαλίας, παρ’ ότι η χώρα είναι μέλος του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε.) επικρατεί μεγάλη ανησυχία, κι όπως μαθαίνουμε ο σύντροφος Κουτσούμπας έχει θέσει στη διάθεση των αμερικανοσταλινικών συντρόφων τα ΚΝΑΤ και το ΠΑΜΕ, που έχουν μεγάλη… πείρα στην καταστολή λαϊκών κινητοποιήσεων!

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, τα μέλη των κατασταλτικών δυνάμεων του Κουτσούμπα έχουν ειδοποιηθεί να βρίσκονται σε… επαγρύπνηση, έτσι ώστε να φύγουν άμεσα για την Πορτογαλία, αν τους δοθεί το «πράσινο φως»!