ΜΩΡΕ, ΒΑΣΤΑΤΕ ΤΟΥΡΚΟΙ Τ’ ΑΛΟΓΑ! ΟΙ ΚΑΜΜΕΝΟΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΔΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ… ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Προχθές, το δίδυμο της συμφοράς Καμμένου – Αποστολάκης (ο μόνος Α/ΓΕΕΘΑ στην Ευρώπη που έχει κάνει δήλωση κατά πολιτικού κόμματος, κατά της Χρυσής Αυγής φυσικά…), βρέθηκε στις Οινούσες. Με το που έφτασαν, τους… καλωσόρισαν τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη που έκαναν υπερπτήσεις πάνω από τα κεφάλια τους! Μόκο τα… λιοντάρια!

Την ίδια μέρα, η τουρκική πολεμική αεροπορία έκανε στους ουρανούς του Αιγαίου μας ρεκόρ παραβιάσεων του εθνικού εναερίου χώρου και παραβάσεων του FIR Αθηνών (107+24). Μόκο τα… λιοντάρια!

Και για… επιδόρπιο, οι Τουρκαλάδες «παρενόχλησαν» («γλέντησαν», όπως το λέει ο λαός…) το ελικόπτερο που τους μετέφερε πίσω στην Αθήνα, πάνω από την… Τήνο. Ξανά-μανά μόκο τα… λιοντάρια!

Σήμερα, όμως, οι δύο… πολεμοχαρείς άστραψαν και βρόντηξαν!

Έτσι, ο μεν Α/ΓΕΕΘΑ μίλησε για «κόκκινες γραμμές» και απείλησε τους Τουρκαλάδες με… ισοπέδωση: «Εάν ανέβουν σε βραχονησίδα θα την ισοπεδώσουμε. Κι αυτή είναι μια κόκκινη γραμμή που την ενστερνίζεται και η κυβέρνηση».
Ο δε Καμμένος του, απείλησε τους Τουρκαλάδες με… συντριβή: «Εκείνος που δεν θα σεβαστεί την εθνική μας κυριαρχία και την εδαφική μας ακεραιότητα θα συντριβεί».

Μωρέ μην τους… βαστάτε! Αφήστε τους..,. πολέμαρχους να τα κάνουν όλα… Κούγκι!

(ΥΓ): Ζήκο, Ζήκο, είσαι εδώ;