ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΣ ΑΜΥΝΗΣ: ΟΣΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΘΑ ΠΑΤΑΧΘΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ!

Την έναρξη επιχείρηση μαρξιστικής τρομοκρατίας στις Ένοπλες Δυνάμεις, με πογκρόμ κατά πατριωτών αξιωματικών, ανακοίνωσε ο κομμουνιστής κομισάριος Αμύνης (αναπληρωτής του συνοδοιπόρου Καμμένου) Ρήγας, μιλώντας στον Νews24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας”.

Ιδού οι ωμές απειλές του νατοϊκού αμερικανομπολσεβίκου:

«Έχουν δοθεί εντολές για πλήρη διερεύνηση. Θα απομονωθούν πλήρως. Σε τοίχο στρατοπέδου στη Λέσβο γράφτηκε ένα ναζιστικό κείμενο. Αυτό δεν τιμά τις ένοπλες δυνάμεις. Είμαι κατηγορηματικός, θα παταχθούν πλήρως. Υπάρχει βαθύ δημοκρατικό αίσθημα στον στρατό, αυτά τα μεμονωμένα στοιχεία θα απομονωθούν πλήρως. Γίνονται όλες οι ενέργειες και στο επίπεδο των στρατιωτικών σχολών. Όσοι έχουν επιλέξει να προσεγγίζουν τις αντιλήψεις της Χρυσής Αυγής υπηρετούν με λάθος τρόπο την πατρίδα μας. Ο εθνικισμός είναι επικίνδυνο φαινόμενο…».

Διόλου απρόσμενες οι απειλές του αμερικανονατοϊκού μπολσεβικοειδούς κατά των πατριωτών στις Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς τα υπερατλαντικά αφεντικά του, απαιτούν από τους γραικύλους να κάνουν συμφωνία με τους  Τουρκαλάδες, για διαμοιρασμό «καζάν-καζάν» (μισά-μισά) του ενεργειακού πλούτου του Αιγαίου και θεωρείται βέβαιον ότι οι πατριώτες αξιωματικοί θα αντιδράσουν σε μια τέτοια προδοσία! Και μην ξεχνάμε, πως ο κομμουνιστής κομισάριος Ρήγας είχε προσφάτως δηλώσει επ’ αυτού του θέματος στην συριζοπαλιοφυλλάδα του Βαξεβάνη, πως:

«Θα ήταν ευχής έργον να καταλήγαμε με τη σύμμαχο Τουρκία στη διαμόρφωση της ΑΟΖ στο Αιγαίο».

Είδατε πως εξηγούνται όλα;

(ΥΓ): Η κόκκινη τρομοκρατία ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! Ούτε στις Ένοπλες Δυνάμεις, ούτε πουθενά!