ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ»: ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΣΑ ΧΩΡΙΣΤΑ!

Επ’ ευκαιρία της σημερινής «Παγκόσμιας Ημέρας Μετανάστη», το… τιμημένο κουκουέ, που είναι μια ζωή στην «πρωτοπορία» της Νέας Τάξης Πραγμάτων, εξέδωσε ανακοίνωση .

Στην ανακοίνωση αυτή, αρχικά καλεί τα «προσφυγάκια» να πυκνώσουν τις τάξεις του και πολύ σωστά, διότι με τις θέσεις που έχει και με τα νεοταξίτικα-ανθελληνικά συμφέροντα που εκπροσωπεί το ΚΚΕ, του έχουν γυρίσει τις πλάτες οι Έλληνες!

Από κει και πέρα, αρχίζει η υποκρισία! Αναφέρονται, λοιπόν, τα κόκκινα τσιράκια της Νέας Τάξης Πραγμάτων στο «αίσχος των hot spots», αλλά δεν κάνει τίποτα για να διορθωθεί αυτό το χάλι!

Τι θα μπορούσε να κάνει; Πολλά! Κατ’ αρχάς ν’ ανοίξει το θερμαινόμενο Μέγαρο του Περισσού, να βγάλουν τουλάχιστον τον χειμώνα οι δυστυχείς των hotspots – και ιδίως οι «ευάλωτες» ομάδες, τα γυναικόπαιδα. Έπειτα, ν’ ανοίξει στα «προσφυγάκια» τα κατά τόπους γραφεία του, για να διαμένουν. Και το σπουδαιότερο, να αναλάβει κάθε οικογένεια κομμουνιστών την φιλοξενία ενός «πρόσφυγα» – για να δούμε και πόσοι εξ’ αυτών είναι συνειδητοί και πόσοι παραμυθατζήδες! Με τους τρόπους αυτούς, θα λύνονταν μία κι έξω τα προβλήματα των «προσφύγων», όπως υποκριτικά διατείνεται ότι επιθυμεί η κουκουεδία! Ενώ στην πραγματικότητα, θέλει τους πάντες εξαθλιωμένους, για να τους εκμεταλλεύεται!

Βέβαια, τίποτα από τα παραπάνω δεν πρόκειται να συμβεί κι ας μην βάζουμε… δύσκολα στους κουκουέδες, που είναι της αρχής «στον αγώνα ενωμένοι και στη μάσα χωριστά»!