ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΩ Ο ΣΟΡΟΣ! ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΟΡΜΠΑΝ

Δεν το βάζει κάτω ο σιωνιστής Σόρος στην Ουγγαρία, παρά την συντριπτική ήττα που υπέστη από τον λαοπρόβλητο πατριώτη πρωθυπουργό, Όρμπαν.

Έτσι, έβγαλε ξανά στους δρόμους της Βουδαπέστης τον «στρατό» του, δηλαδή τα μέλη των αριστερών κομμάτων της Χώρας και των φοιτητικών οργανώσεων που ελέγχουν, με πρόσχημα έναν νέο εργατικό νόμο, αλλά στην πραγματικότητα για να εξυπηρετήσουν τα βρώμικα σχέδιά του («αλλά και της όλο και περισσότερο αυταρχικής διακυβέρνησης του δεξιού εθνικιστή πρωθυπουργού Βίκτορ Ορμπάν», όπως γράφει η επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ…).

Άλλωστε, οι «διαδηλωτές» δεν κρύβουν από ποιον υποκινούνται, χρησιμοποιώντας ως κεντρικό σύνθημα το “Stop Orban”, ως αντίδραση για το “Stop Soros” που χρησιμοποίησε ο Όρμπαν στην εκστρατεία του κατά του διεθνούς αρχιτοκογλύφου!

Η χθεσινή διαδήλωση ήταν η τέταρτη κατά σειρά, σε διάστημα μίας εβδομάδας, στην προσπάθεια να δημιουργηθεί στην Ουγγαρία κλίμα αναταραχής και αποσταθεροποίησης.

Ωστόσο, ο πατριώτης πρωθυπουργός, με ανακοίνωση του κόμματός του, υπέδειξε άμεσα τον μεγάλο υποκινητή της επιχείρησης: «είναι όλο και περισσότερο προφανές ότι εγκληματίες συμμετείχαν στις ταραχές που οργανώθηκαν από το δίκτυο του Σόρος»!

Κι όπως νίκησε και τις προηγούμενες φορές, έτσι θα νικήσει και τώρα, γιατί έχει την υποστήριξη της συντριπτικής πλειοψηφίας του ουγγρικού λαού!