ΚΟΥΛΗΣ ΠΟΝΗΡΟΥΛΗΣ: Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΥΡΩΣΕΙ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ!) ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

«Η ΝΔ δεν θα κυρώσει τη συμφωνία των Πρεσπών, ούτε τώρα, ούτε στην επόμενη Βουλή, ούτε ποτέ», τόνισε ο Κούλης, μιλώντας στο 12ο τακτικό συνέδριο της Νουδούλας.

Πονηρούλης ο Κούλης, το παίζει «Μακεδονομάχος» εκ του ασφαλούς, διότι γνωρίζει καλά –κι από πρώτο χέρι- ότι οι Τσιπροκαμμένοι έχουν ισχυρή δέσμευση έναντι των παγκόσμιων αφεντικών, να περάσουν από τη βουλή την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών και εις αντάλλαγμα έχουν πάρει την αναστολή της μείωσης των συντάξεων, τα επιδοματάκια φτώχειας που μοιράζουν αφειδώς, καθώς επίσης και τους χιλιάδες διορισμούς ημετέρων στο δημόσιο, που ετοιμάζονται να κάνουν το νέο έτος.

Μόνο που δεν μας λέει ο Κούλης τι θα κάνει με την Συμφωνία των Πρεσπών όταν θα γίνει πρωθυπουργός. Θα την ακυρώσει, ναι ή ου; Προφανώς ισχύει το δεύτερο, διότι αν ίσχυε το πρώτο θα το’ λεγε! 

(ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, στην συνέχεια του λόγου του, είπε τα εξής:

«Ο κ. Τσίπρας δίχασε. Δεν επιχείρησε ποτέ να δημιουργήσει εθνική συναίνεση. Είπε ναι εκεί που έξι πρωθυπουργοί είπαν όχι: στην αναγνώριση δήθεν “μακεδονικής” γλώσσας και εθνότητας. Και σήμερα προσβάλει τον πατριωτισμό της μεγάλης πλειονότητας του λαού…». Όπως βλέπουμε, μιλάει για γλώσσα και εθνότητα, αλλά αποφεύγει επιμελώς να μιλήσει για την ουσιαστικότερη παραχώρηση των Τσιπροκαμμένων στους Σκοπιανούς: το ιερό όνομα της Μακεδονίας μας! Γιατί άραγε; Μήπως γιατί πάγια θέση της Νουδούλας για το ζήτημα, ήταν, είναι και θα είναι η «σύνθετη» ονομασία, με το «Μακεδονία» μέσα;