ΙΔΟΥ ΟΙ ΚΝΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

Οργή στο κουτσουμπαριό, προκάλεσε η χθεσινή μας αποκάλυψη, ότι κνίτες και μαντραχαλάδες του ΠΑΜΕ είχαν αναλάβει την περιφρούρηση της συγκέντρωσης Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη:

«Μέσα σ’ όλα, οι χρυσαυγίτες βρυκόλακες του ναζισμού βρήκαν και πάλι ευκαιρία να αμολήσουν χυδαία ψέματα ενάντια στο ΚΚΕ. «Παλιά τους τέχνη κόσκινο» οι συνειδητές προβοκάτσιες άλλωστε. «Κνίτες κάνουν face control έξω από το Παλαί» ανέφεραν οι Ναζί στο φασιστοσαϊτ τους, επιχειρώντας να ταυτίσουν την ΚΝΕ και το ΠΑΜΕ με τον… ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση. Αυτό είναι άλλωστε που προσπαθούν εδώ και καιρό: Με διασπορά τερατωδών ψεμάτων και με γκεμπελισμούς να ταυτίσουν τους κομμουνιστές με την αστική συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Για άλλη μια φορά τα χρυσαυγίτικα μαντρόσκυλα του κεφαλαίου, οι σύγχρονοι ταγματασφαλίτες…».

Όμως, δεν χρειάζεται να τους ταυτίσουμε εμείς με την παραπαίουσα αμερικανοκομμουνιστική συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, μόνοι τους «καρφώθηκαν» πολύ πρόσφατα, όταν βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του «απεργοσπαστικού» αγώνα των υπέρ Πατρίδος καταλήψεων! Βλέπετε, οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν έχουν νεολαία, οπότε χρειάστηκαν την ΚΝΕ να παίξει το ρόλο του μαντρόσκυλου της σάπιας εξουσίας τους, ενάντια στους ελεύθερους αγωνιζόμενους μαθητές! Κι η ΚΝΕ, ανταποκρίθηκε αμέσως – όπως άλλωστε κάνει πάντα, όταν το καθεστώς χρειάζεται την βοήθειά της.

Όπως έκανε π.χ. την ημέρα της ψήφισης του πρώτου Μνημονίου, όπου μακέλεψε τον οργισμένο κόσμο που είχε συγκεντρωθεί έξω από τη βουλή, αποσπώντας τα συγχαρητήρια ακόμα και του Μπουμπούκου («Ευτυχώς που υπήρχε το ΠΑΜΕ εκεί έξω»!), όπως έκανε με την «Συμφωνία των Τρακτέρ», καταπνίγοντας το αγροτικό κίνημα που είχε γίνει φόβος και τρόμος για την συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων και σε ουκ ολίγες άλλες περιπτώσεις κρίσης του συστήματος!

Η εικόνα που βλέπετε, είναι βγαλμένη από άλλες εποχές και θυμίζει εντόνως φωτογραφίες ρουφιάνων της Γκε-Πε-Ου, με κόκκινα περιβραχιόνια, επί «πατερούλη» Στάλιν.

Γι’ αυτό, κρίθηκε «αυστηρώς ακατάλληλη» από την κόκκινη χούντα της «ενημέρωσης» και δεν δημοσιεύθηκε σε κανένα ΜΜΕ!

Είναι τραβηγμένη μέσα στο Παλαί και απεικονίζει τους κνίτες της περιφρούρησης!

Την αφιερώνουμε δε, σε όσους πιάνονται κορόιδα και θεωρούν τους κουκουέδες… επαναστάτες!