ΖΑΕΦ: ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

Κάποιοι το χαρακτήρισαν «τρολάρισμα», αλλά αυτή είναι η εύκολη εξήγηση. Μιλάμε για την δήλωση Ζάεφ στο σκοπιανό πρακτορείο ΜΙΑ, με την οποία εκτός από την εμπιστοσύνη του στον Τσίπρα, εκφράζει την εμπιστοσύνη του και στον –δήθεν «Μακεδονομάχο»- Καμμένο:  

«Έχω εμπιστοσύνη στον Αλέξη Τσίπρα. Έχω εμπιστοσύνη και στον Καμμένο, που είναι επίσης μέρος της κυβέρνησης. Πρέπει να δώσουν την ευκαιρία σε μία τέτοια ιστορική συμφωνία, επειδή η συμφωνία είναι καλή και για τις δύο χώρες, και για τους δύο λαούς…».

Η αλήθεια είναι ότι ο Ζάεφ εκφράζει με την δήλωση αυτή την απέραντη ευγνωμοσύνη του στον ΠΡΟΔΟΤΗ Καμμένο, γιατί όσο κι αν ήθελε ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Τσίπρας, χωρίς αυτόν (αν έριχνε την κυβέρνηση προ της υπογραφής…) δεν θα υπογραφόταν ποτέ η Συνθήκη των Πρεσπών! Επίσης, χωρίς αυτόν, αν έριχνε την κυβέρνηση έστω και εκ των υστέρων, δεν θα ερχόταν ποτέ η Συμφωνία προς κύρωση στην ελληνική βουλή, κάτι που θα συμβεί τον ερχόμενο Φεβρουάριο.  

Δικαίως, λοιπόν, δε δίνει καμμιά σημασία ο Ζάεφ στην αντίθεση που εμφανίζεται δημοσίως να έχει με την Συμφωνία ο Πηλιογούσης Καμμένος, για μικροπολιτικούς λόγους, γιατί στην πολιτική δεν έχουν καμμιά σημασία τα λόγια, αλλά τα έργα του καθενός! Και, κακά τα ψέματα, Συμφωνία των Πρεσπών χωρίς τον Καμμένο δεν θα υπήρχε!