«ΕΝΑΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 300 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ»!

Μετά από τους –κατά δήλωσίν τους- Τούρκους βουλευτές (και δεν είναι μόνο οι νυν, όλοι οι μουσουλμάνοι βουλευτές που έχουν περάσει από τη βουλή δήλωναν Τούρκοι!), ήρθε η ώρα και για έναν Αλβανό!

Πρόκειται για τον Φάτος Μαλάι, ο οποίος ανακοινώθηκε ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής του φερετζέ της κλεφτοπασοκαρίας (ΚΙΝΑΛ) στην πρώτη εκλογική περιφέρεια της Αθήνας (Α΄   Αθηνών).

Σύμφωνα με πανηγυρικά δημοσιεύματα των αλβανικών ΜΜΕ, υπό τον χαρακτηριστικό τίτλο «Ένας Αλβανός ανάμεσα στους 300 βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου», «αυτή είναι η πρώτη φορά που οι πιθανότητες είναι τόσο ευνοϊκές για την αλβανική κοινότητα να εκλέξει ένα βουλευτή ως εκπρόσωπο στο κοινοβούλιο, καθώς ο Μαλάι θα λάβει πολλούς ψήφους από τους Αλβανούς πολίτες που έχουν λάβει τον τελευταίο καιρό την ελληνική ιθαγένεια, αλλά και μετανάστες από άλλες χώρες που έχουν επίσης την ιθαγένεια. Κι αυτό συμβαίνει επειδή το έργο του Φάτος Μαλάι ως διαπολιτισμικού μεσολαβητή στη Διεύθυνση Αλλοδαπών του έδωσε την ευκαιρία να γνωριστεί με εκατοντάδες μεταναστών. Επίσης η μεγάλη μάζα των Αλβανών μεταναστών εκτιμά τη συμβολή του Φάτος Μαλάι όλα αυτά τα χρόνια, διότι βοήθησε στην επίλυση πολλών προβλημάτων, η λύση των οποίων θα τους δημιουργούσε πολλά εμπόδια, κυρίως στην απόκτηση αδειών διαμονής».

Κι όπως καταλαβαίνετε, η κλεφτοπασοκαρία έκανε απλώς την αρχή. Σιγουρότατα, όλα τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου» θα έχουν στα ψηφοδέλτιά τους Αλβανούς υποψηφίους, για να κερδίσουν τις ψήφους των «ελληνοποιημένων», που στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι Αλβανοί! Μετά την εκλογή τους δε, θα δηλώνουν Αλβανοί, θα απαιτούν αναγνώριση αλβανικής μειονότητας στην Ελλάδα και θα συμπαρατάσσονται με τους Τούρκους βουλευτές, στην –εκ των έσω!- εξυπηρέτηση των ανθελληνικών συμφερόντων!

Πρόκειται βεβαίως για ένα εθνικό έγκλημα, οι υπεύθυνοι του οποίου θα κληθούν να δώσουν λόγο από τον ελληνικό λαό!