ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ! ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ – ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΑ HOTSPOTS – ΜΑΖΕΥΟΥΝ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ!

Εκτός από τα δωρεάν (εσύ πληρώνεις «κοροϊδάκι» Έλληνα φορολογούμενε!) πούλμαν από την Αθήνα, γιομάτα με κουκουλοφόρους των Εξαρχείων, που όπως αποκάλυψε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης έχουν ναυλωθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ και κατευθύνονται στην Θεσσαλονίκη, η ανάγκη για «μια μεγάλη συγκέντρωση για επικοινωνιακούς λόγους, αλλά και για λόγους ασφαλείας» (όπως γράφει sms του ΣΥΡΙΖΑ στους κουκουλοφόρους του), έχει… αδειάσει τα hotspots που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης! Γύρω στις 5:30 έχει προγραμματιστεί η αναχώρηση των πούλμαν από τα hotspots , ώστε τα μεταφερόμενα «προσφυγάκια» να βρίσκονται τουλάχιστον μία ώρα πριν από την ομιλία Τσίπρα στο Παλαί, για να φαίνεται… μπούγιο. Επιπλέον, πούλμαν με «ευπαθείς» θα φύγουν κι από τον Δενδροπόταμο.  
Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη «επιχείρηση – σκούπα» της αστυνομίας, που μαζεύει τα «αδέσποτα προσφυγάκια» από τους δρόμους και τα οδηγεί κατευθείαν στο… Παλαί Ντε Σπορ! Αναζητείται δε τρόπος να αποκλειστούν από την συγκέντρωση οι μη αρεστοί δημοσιογράφοι, για να μην φωτογραφίζουν τους «ευπαθείς» και τα «προσφυγάκια» που θα αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία των συγκεντρωμένων, ενώ τα συνεργεία της ΕΡΤ έχουν πάρει αυστηρή εντολή να ζουμάρουν μόνο σε συγκεκριμένα σημεία που θα βρίσκονται οι λίγοι «Έλληνες» και να κάνουν μακρινά πλάνα από τα υπόλοιπα σημεία, για να κρύψουν τις… μαντίλες!

Εν τω μεταξύ, στις 6 η ώρα θα εμφανιστούν στο Παλαί οι… εθελοντές της ΚΝΕ, του ΠΑΜΕ και των παρακρατικών συμμοριών της Θεσσαλονίκης, που θα αναλάβουν την περιφρούρηση!

(ΥΓ): Έλληνες πατριώτες, όλοι στις 19:00 στον Λευκό Πύργο, για να δώσουμε μια υπερήφανη ελληνική απάντηση σ’ αυτό το απίστευτο συνονθύλευμα!