ΝΕΟ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑ! ΚΟΤΖΙΑΣ: ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ

Συνεχίζονται τα… συντροφικά μαχαιρώματα στην συγκυβέρνηση. Έτσι, μετά από τις δηλώσεις Κοτζιά, που –με διπλωματικό τρόπο- εννοούσε πως στις επόμενες εκλογές ο Καμμένος δε θα βρει ούτε την ψήφο του και τα υπονοούμενα Καμμένου ότι ο Κοτζιάς υπέγραψε «μυστικά πρωτόκολλα» με τον Ζάεφ, για αναγνώριση «μακεδονικής» μειονότητας στην Β. Ελλάδα, ο Κοτζιάς «ξαναχτύπησε» σήμερα, μιλώντας στον Real fm:

«Νομίζω ότι ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι πεθαμένη, νομίζω ότι αυτές οι δηλώσεις γίνονται γιατί είναι πεθαμένος πολιτικά εκείνος και το κόμμα που είχε φτιάξει. Αυτό είναι το πρόβλημα και προσπαθεί να βρει άκρη. Πιστεύει ότι του φταίει η συμφωνία των Πρεσπών που ξεκίνησε ο αποσυντονισμός του κόμματος του από τη βόρεια Ελλάδα και έχει καταλήξει να είναι σε όλη την Ελλάδα. Σας θυμίζω ότι μία εκλογή προηγούμενη είχε πάρει πάνω από 10%, η τάση δηλαδή της πτώσης του ήταν πολύχρονη και δεν του φταίνε ούτε οι Πρέσπες, ούτε ο Κοτζιάς. Αλλά κάθε άνθρωπος χρειάζεται να του φταίει κάποιος για τα λάθη που ο ίδιος έκανε. Εγώ όταν άρχισε να λέει αυτές τις ανοησίες του είπα ο Όμηρος μας έχει διδάξει κάτι πάρα πολύ σημαντικό και είναι καλό να τα διδάσκουμε αυτά και στο σχολείο, ότι δηλαδή πρέπει με μεγάλη προσοχή να επιλέγεις τους φίλους σου, αλλά με μεγαλύτερη προσοχή να επιλέγεις τους εχθρούς σου’. Όπως του είπα δεν κάνει ούτε για φίλος μου, ούτε για εχθρός μου».

«Κακό χωριό τα λίγα σπίτια», λέει ο λαός μας! Και τώρα που οι συριζοψεκασμένοι βρίσκονται ενώπιον του φάσματος της ήττας, ξεκατινιάζονται αβέρτα!