Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΔΙΩΚΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ!

Σε διώξεις στρατιωτικών γιατί εκφράζουν ελεύθερα τη γνώμη τους για όσα συμβαίνουν γύρω τους, προχωρά η κόκκινη χούντα του αμερικανόδουλου σταλινίσκου Τσίπρα και του άθλιου συνοδοιπόρου Καμμένου!

Έτσι, με επιστολή προς τον αναπληρωτή κομισάριο Άμυνας, κομμουνιστή Πάνο Ρήγα, που απέστειλε η γενική γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Μαρία Γιαννακάκη, θέτει υπόψιν του δημοσίευμα «για φασιστικές αναρτήσεις στρατιωτικών σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης» και του ζητάει ν’ αρχίσει διώξεις.

Το δημοσίευμα έγινε στη φυλλάδα των Ιών, από δικηγόρο, που «συγκέντρωσε συγκεκριμένα στοιχεία από το facebook και έκανε επίσημη καταγγελία στο ΓΕΣ», χωρίς να αναφέρει υπό ποια ιδιότητα συγκέντρωσε αυτά τα στοιχεία. Σε κάποιες περιπτώσεις δε, αφορά προφίλ συνδικαλιστών!

Ιδού τα κύρια σημεία της «καταγγελίας»:

«Έπειτα από μία σύντομη έρευνα σε ανοιχτά (δημόσια) προφίλ στα facebook στρατιωτικών ήρθα αντιμέτωπος με δημοσιεύσεις που μόνο αποτροπιασμό μπορούν να προκαλέσουν.

Στρατιωτικοί που αμφισβητούν δημόσια τα σύνορα της χώρας, παίρνουν θέση υπέρ κινητοποιήσεων ή και συμμετέχουν σε αυτές, ασκούν απαράδεκτα κριτική στη ανώτερη από αυτούς πολιτική εξουσία (ακόμα και με κρεμάλες και λόγια περί εσχάτης προδοσίας!), ονειρεύονται τη μεγάλη Ελλάδα καλλιεργώντας τον εθνικισμό και το μίσος μεταξύ των λαών, δείχνουν έλλειψη σεβασμού στο διεθνές δίκαιο και το απαραβίαστο των συνόρων, κάνουν την Ελλάδα να μοιάζει αντί για πυλώνας σταθερότητας (να τον χαίρεστε) κράτος που δείχνει να επιδιώκει την επέκτασή του, επιτρέποντας και σε γειτονικές χώρες να σκέφτονται έτσι, παρά το ότι η χώρα θέλει να δείξει ότι έχει το ρόλο του παίχτη που σέβεται τη διεθνή νομιμότητα. Ρατσιστικά, ομοφοβικά και σεξιστικά σχόλια είναι επίσης μέσα στις δημοσιεύσεις. Πού ακούστηκε στρατιωτικοί, μερικοί από τους οποίους είναι και πρόεδροι στρατιωτικών συνδικαλιστικών οργανώσεων να δημοσιεύουν χάρτες της Μεγάλης Ελλάδας και να στηρίζουν δημόσια κινητοποιήσεις, ιδιαίτερα όταν αυτές τις στηρίζει η Χρυσή Αυγή; Πού ακούστηκε να δημοσιεύουν εικόνες με κομμένα κεφάλια πολιτικών ή με μία κρεμάλα πάνω από το πρόσωπο του Πρωθυπουργού;

Αυτή είναι η ελευθερία της γνώμης και της άποψης στην Ελλάδα του 2018! Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνετε;