ΟΙ ΣΤΑΛΙΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΣΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Την αμερικανικής έμπνευσης θεωρία περί… Ρώσσων πρακτόρων που δήθεν ξεσηκώνουν τους Έλληνες κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, την οποία θεωρία αποδέχθηκε η συγκυβέρνηση των προδοτών Τσίπρα-Καμμένου, καταστρέφοντας τις ελληνο-ρωσσικές σχέσεις με τις πρόσφατες απελάσεις διπλωματών, υιοθετεί τώρα και ο τρίτος –κρυφός αλλά ουσιαστικός!- εταίρος της αμερικανόδουλης συγκυβέρνησης, το ΚΚΕ!

Έτσι, με αφορμή την περιοδεία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην Κεντρική Μακεδονία, οι κουκουέδες υποστηρίζουν ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι το Κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών είναι… υποκινούμενο από τους Ρώσσους. Ιδού ένα σχετικό απόσπασμα από άρθρο που δημοσιεύθηκε στην κουκουέδικη katiousa.gr:   

«… Η μετατροπή της χώρας μας και γενικά της περιοχής σε διαμετακομιστικό κέντρο και πέρασμα αγωγών ενέργειας,  αποτελεί στρατηγική επιλογή  ισχυρών μονοπωλιακών  συμφερόντων των ΗΠΑ και της Ε.Ε, μαζί και της εγχώριας αστικής τάξης.

Αυτή η επιλογή περνάει  μέσα από οξυμένες αντιθέσεις και ανταγωνισμούς κυρίως με το Ρωσικό κεφάλαιο, ανταγωνισμοί που μπορούν να πάρουν απρόβλεπτες διαστάσεις, μέσα από μια γενικευμένη σύρραξη,  με θύματα τους λαούς.

Αυτά τα ιμπεριαλιστικά σχέδια που αποτελούν την καύσιμη υλη για εχθροπραξίες, καλύπτουν οι εθνικιστές όλων των αποχρώσεων, σε κάθε χώρα, για να παρασύρουν τους λαούς πιο εύκολα σε μια γενικευμένη σύρραξη, για τα συμφέροντα των μονοπωλίων και ισχυρών καπιταλιστικών κέντρων.

Μόνο δουλοπρεπής και όχι πατριωτική στάση είναι η σύμπλευση της χώρας με κάποιο ιμπεριαλιστικό κέντρο η πόλο, αφού οι φασίστες και εθνικιστές έγιναν στις μέρες μας Ρωσόφιλοι και συμπράττουν με τα συμφέροντα του Ρωσικού κεφαλαίου, της Ρωσικής αστικής τάξης…».

Ασφαλώς και η Χρυσή Αυγή είναι σαφέστατα υπέρ της ελληνο-ρωσσικής συμμαχίας, γιατί έτσι πιστεύει πως εξυπηρετούνται τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα. Άλλο όμως συμμαχία, κι άλλο υποτέλεια! Εδώ, οι σταλινοτσολιάδες του Περισσού μπερδεύονται, κρίνοντας εξ’ ιδίων τα αλλότρια, από τις εποχές που ήταν τυφλά όργανα της αλήστου μνήμης ΕΣΣΔ! Τότε που έστηναν τις καπιταλιστικές επιχειρήσεις που διατηρούν μέχρι σήμερα, «επενδύοντας» τα «κόκκινα δολάρια» της «διεθνιστικής βοήθειας»! Αλλά εμείς, δεν είμαστε σαν τα μούτρα τους!