ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ: ΜΙΑ ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

Το «Παγκόσμιο Σύμφωνο για την Ασφαλή, Ομαλή και Τακτική Μετανάστευση – όπως είναι ο πλήρης τίτλος του – τίθεται προς επικύρωση στην διεθνή Σύνοδο που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στην πόλη Μαρακές του Μαρόκου, ενώ θα επακολουθήσει ψηφοφορία στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στις 19 Δεκεμβρίου.

Ήδη, άκρως αρνητικές προς αυτό είναι πολλές χώρες της Ε.Ε., όπως η Ιταλία, η Αυστρία, η Σλοβενία, η Τσεχία, η Βουλγαρία, η Κροατία, η Ουγγαρία και η Πολωνία και συνολικά 12 χώρες απ’ όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων οι ΗΠΑ και το Ισραήλ, που θεωρούν «απειλή για την εθνική τους ασφάλεια» την λαθρομετανάστευση, αλλά συνάμα την προωθούν μανιωδώς στις ευρωπαϊκές χώρες!

Πρόκειται ασφαλώς για ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια όσων χωρών το υπογράψουν, καθώς θα καταστήσουν την λαθρομετανάστευση… «ανθρώπινο δικαίωμα» που οφείλουν να προστατεύουν, με πολιτική «ανοιχτών συνόρων»!

Μεταξύ δε αυτών των χωρών, θα είναι και η Ελλάδα των «συμπαραστατών» και «αλληλέγγυων» (νεοταξιτών!) Τσίπρα και Καμμένου, με την σιωπηρή συμφωνία όλων των κομμάτων του λεγόμενου «συνταγματικού» τόξου – και κυρίως της ψοφοδεξιάς Νουδούλας!

Και βέβαια, όπως γίνεται σε όλες τις παρόμοιες περιπτώσεις, το μόνο κόμμα που αντιτίθεται στο κατάπτυστο αυτό Σύμφωνο είναι η Χρυσή Αυγή. Που μόλις έρθει στην εξουσία, θα πάρει πίσω για λογαριασμό της Ελλάδος, τις υπογραφές των προδοτών!