ΜΕ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΛΙΜΠΕΡΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ

Γράφει η ΕΙΡΗΝΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ

Μια φράση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, που ειπώθηκε αυτήν την εβδομάδα,  θα έπρεπε να είναι αρκετή για να πείσει την συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων του, να μην ξαναψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ. Και λέω την πλειοψηφία, γιατί είναι βέβαιον ότι οι σιτιζόμενοι κομματικοί ακόλουθοι και οι τοποθετημένοι σε ΜΚΟ όπου το κομματικό μέσον δίνει και παίρνει, θα στηρίξουν με κάθε τρόπο (και κρατείστε το «με κάθε τρόπο…») το μπολσεβίκικο συνονθύλευμα που κυβερνά τον τόπο μας.
Τι είπε ο Αλέξης Τσίπρας;
Σε συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Mikhail Gusman για την εκπομπή “Formula of Power” προ της συναντήσεώς του με την ηγεσία της μετακομμουνιστικής Ρωσίας, ο πρωθυπουργός της Ελλάδος, δήλωσε τούτο το βαρυσήμαντο: “ Έχω καταφέρει να είμαι ίσως ο μοναδικός ευρωπαίος ηγέτης που έχω μπει στα πιο σημαντικά φόρα και στις πιο σημαντικές έδρες κυβερνήσεων, από το Κρεμλίνο μέχρι τον Λευκό Οίκο, και από το Βατικανό έως τη Downing Street, και σε όλον τον κόσμο, και στο Πεκίνο και παντού, χωρίς γραβάτα. Συνεπώς, νομίζω ότι αυτή είναι μια κατάκτηση…”.
Εάν υπάρχουν ακόμη νοήμονες άνθρωποι σε αυτή την χώρα, που διαβάζουν αυτήν την παραληρηματική ομολογία της πρωθυπουργικής ανυπαρξίας, θα πρέπει να κατάλαβαν ότι ο εν λόγω
είτε
α) διαθέτει νου νηπίου παγιδευμένου στο σώμα ενηλίκου και μάλιστα, δυστυχώς για το Έθνος μας, Πρωθυπουργού της Ελλάδος, ο οποίος ως χτυπημένος από την Νόσο των Μπολσεβίκων φαντασιώνεται πως επιτυγχάνει συντριπτικά χτυπήματα στον καπιταλισμό και λαϊκές κατακτήσεις, κατά τον ίδιο τρόπο που ένα νήπιο μπουσουλάει στα τέσσερα, ή αφοδεύει στο γιογιό του,
είτε
β) κοροϊδεύει άπαντες τους σανοφάγους συμπατριώτες, παίζοντας όπως το αρπακτικό με το θήραμα, γνωρίζοντας από τους Συμβούλους του πώς να φορά και να προβάλλει την προβιά του αφελούς, «μόνο 44 ετών», καταληψία, Αλέξη, κατά τον ίδιο τρόπο που οι υπερατλαντικοί Σύμβουλοι του ΓΑΠ επέβαλλαν και  έπαιξαν με την εικόνα και τον συνειρμό «Αμερικανάκι με το πλαστικό παπάκι» Γιώργου Παπανδρέου, αυτού του τεχνηέντως γελοιοποιημένου πρωθυπουργικού γόνου ο οποίος όμως είναι αυτός που έμπασε στην Ελλάδα το ΔΝΤ, καταστρέφοντας τις ζωές όλων μας.
Και στην μία και στην άλλη περίπτωση, ο Αλέξης Τσίπρας κάνει την Ελλάδα αντικείμενο χλευασμού για τα κοινωνικά και πνευματικά κατακάθια που έχει αναγάγει σε ηγέτες.
Εμείς όμως, οι Έλληνες Εθνικιστές, ούτε δεχόμαστε να γίνεται η Ελλάδα περίγελως, ούτε σανό τρώμε.
Όπως λέει χαρακτηριστικά το σύνθημα των Γάλλων Εθνικιστών που έχουν ξεχυθεί στους δρόμους της Γαλλίας και αγωνίζονται για το δικαίωμά τους στην ύπαρξη, απέναντι στην επέλαση της Νέας Τάξης Πραγμάτων και των μολυσματικών φορέων της, «Είμαστε στο σπίτι μας», και στο σπίτι μας κουμάντο θα κάνουμε εμείς. Εμείς, και όχι οι πληρωμένοι Οκτωβριανοί επαναστάτες των κλειστών τρένων, ούτε η μεταφερόμενη διεθνής των «αναρχικών» της Ανοιχτής Κοινωνίας, ούτε ακόμη η φάλαγγα των τριτοκοσμικών εισβολέων που προετοιμάζεται για να αναλάβει «επαναστατική» δράση μέσα στην Πατρίδα μας, και η οποία έχει ήδη κάνει εμφανή την παρουσία της σε «αντιφασιστικές» συγκεντρώσεις.
Ο συμβολισμός των επεισοδίων στην Θεσσαλονίκη,  με πρόσχημα την μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου, με ορμητήριο την βανδαλισμένη και βεβηλωμένη  Θεολογική Σχολή, μπορεί να ανοίξει τα μάτια όσων μπορούν και διαβάζουν πίσω από τις γραμμές και τα φαινομενικά «συγκυριακά» περιστατικά. Η Μεγάλη Αντικατάσταση είναι εδώ. Μετά από μια δεκαετία ηθελημένης από τα πάνω απραξίας, έρχεται η ώρα της δράσης.
Λιμπεραλιστές, όπως ο Γάλλος Πρόεδρος Μακρόν, ο εκλεκτός των εκλεκτών, και Μπολσεβίκοι όπως ο Αλέξης Τσίπρας και οι Αριστεροί με τις Δεξιές τσέπες ομοτράπεζοί του στην κυβέρνηση και στην Ευρωπαϊκή Ένωση των χαρτογιακάδων των Βρυξελλών, οδηγούν την Ευρώπη στο χάος, με την πεποίθηση πως, χρησιμοποιώντας κατά το συμφέρον τους τα εργαλεία της Δημοκρατίας, θα επιβάλλουν καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης, τις οποίες οι ίδιοι θα προκαλέσουν, με σκοπό να καταστείλουν την αυθεντική, πηγαία λαϊκή αντίδραση στις πολιτικές εκμηδενισμού της ανθρώπινης ύπαρξης.
Στις νέες μάχες που έρχονται με βήμα ταχύ, μάχες για τον Λαό και την Πατρίδα, για Κοινωνική Δικαιοσύνη και Εθνική  Αξιοπρέπεια, ξέρουμε ότι θα βρούμε απέναντι τους Πραιτοριανούς του Συστήματος. Για αυτό και σήμερα, μερικές μέρες μετά από την επέτειο της Εθνικής Αντίστασης στην Μπολσεβίκικη λαίλαπα, στο Σύνταγμα Χωροφυλακής Μακρυγιάννη, θυμίζω στους υποτιμητικά αποκαλούμενους «ενστόλους» άνδρες και γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας : Είστε Έλληνες, στα χνάρια αυτών που κάποτε ήσαν και έγιναν πρότυπα της Κοινωνίας και του Λαού μας, σώζοντάς μας από την παρακμή, την καταπίεση, τον εξευτελισμό και το αιματοκύλισμα των Σοσιαλιστικών παραδείσων, της Αλβανίας  του Εμβέρ Χότζα και της Καμπότζης του Πολ Ποτ. Μην αφήσετε να σας λερώσουν το τελευταίο που έχει απομείνει από την απαξιωμένη υπηρεσία σας στην Πατρίδα, την ίδια την Τιμή σας.
Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές, ξέρουμε ποια είναι τα σημεία αναφοράς μας. Είναι οι φιλόσοφοι ναύτες της Αθηναϊκής Δημοκρατίας, οι ελεύθερες Σπαρτιάτισσες, οι Ακρίτες του Βυζαντίου,  οι Αρματολοί κι η Κλεφτουριά των Κολοκοτρωναίων, οι Εθνικοί Ευεργέτες κι οι Εθνικοί Ποιητές, ο Ιωάννης Καποδίστριας κι ο Κωνσταντίνος ο Στρατηλάτης. Ανδρες και γυναίκες που μόχθησαν για την Γη και το Αίμα μας, με τσαρούχια, φουστανέλες, χιτώνια και γραβάτες, μα με ένα στόχο: την ελευθερία του Γένους.
Αγνοί συναγωνιστές και συναγωνίστριες στον αγώνα για μια ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα, σε μια μεγάλη και ελεύθερη Ευρώπη των Εθνών,
Με τον Θεό, για την Πατρίδα.