ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ: ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ!

Δεν αρκεί η εν ψυχρώ δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου την 28η Οκτωβρίου, τα επεισόδια και η απαγόρευση εισόδου σε πολλούς που ήθελαν να πάνε στην κηδεία του, οι συνεχείς προκλήσεις των αλβανών έκτοτε και η κατατρομοκράτηση των Βορειοηπειρωτών για να καταλάβουμε το βαθύ μίσος που τρέφουν για την Ελλάδα και τους Έλληνες, πάντα φυσικά σε συνεργασία με το κατ’ επίφαση «ελληνικό» κράτος…

Σήμερα, που θα τελεστεί το μνημόσυνο του Ήρωα, οι αλβανοί συνεχίζουν απτόητοι και θρασείς τις προκλήσεις, μπλοκάροντας λεωφορεία από την Ελλάδα προς την Αλβανία, με ταξιδιώτες που ήθελαν να παρευρεθούν στο μνημόσυνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αλβανοί σταματάνε τα πούλμαν από την Ελλάδα στα σύνορα, κατεβάζουν τους Έλληνες και τους ρωτάνε πού πηγαίνουν και αν μπορούν να το αποδείξουν. Τους προειδοποιούν ότι μπορούν να μεταβούν οπουδήποτε, εκτός από τους Βουλιαράτες. Παράλληλα, τους ανακοινώνουν ότι θα υποστούν κυρώσεις, σε περίπτωση που βρεθούν στους Βουλιαράτες, αν και έχουν δηλώσει άλλον προορισμό.

Αποφασισμένοι όμως να προχωρήσουν σε μια άνευ προηγουμένου επίδειξη δύναμης, απαγορεύουν την είσοδο στην χώρα ακόμη και σε αλβανούς πολίτες. Οι αρχές απαντούν στις ερωτήσεις των πολιτών λέγοντας πως δεν έχουν υποχρέωση να παρέχουν εξηγήσεις. Απειλούν δε όσους δεν συμμορφώνονται με σύλληψη.

Μεταξύ των ανθρώπων που αναγκάστηκαν να επιστρέψουν είναι συγγενείς του Κωνσταντίνου Κατσίφα ενώ μέχρι στιγμής, πληροφορίες αναφέρουν πως προβλήματα δημιουργήθηκαν και σε μία από τις αδερφές του, που της αρνήθηκαν την είσοδο. 

Μούγκα οι εθνομηδενιστές που μας κυβερνούν! Τι δεν καταλαβαίνετε;