ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο «ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ»!

Ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής έγινε χθες το βράδυ στην Θεσσαλονίκη και λίγες εκατοντάδες μέτρα παραπέρα είχε στηθεί παρακρατική αντισυγκέντρωση μιας χούφτας τσογλανοκομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ, που αργότερα περιέφεραν τα σαρκία τους στους δρόμους της πόλης, βρωμίζοντας τον τόπο!

Για να μην υπάρχει καμμιά αμφιβολία για τους εμπνευστές της παρακρατικής σύναξης, σας μεταφέρουμε πανηγυρικό δημοσίευμα της επίσημης ιστοσελίδας των λούστρων του Τραμπ:

«Ανεπιθύμητος: Πορεία διαμαρτυρίας για την παρουσία Μιχαλολιάκου στη Θεσσαλονίκη

Συγκέντρωση στο άγαλμα του Βενιζέλου και πορεία διαμαρτυρίας, με αφορμή την αποψινή παρουσία του γενικού γραμματέα της «Χρυσής Αυγής», Νίκου Μιχαλολιάκου, στη Θεσσαλονίκη και την προγραμματισμένη ομιλία του στα γραφεία της Χ.Α., πραγματοποίησαν μέλη οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και πρωτοβουλίες του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου…».

«Ανεπιθύμητος»; Την ερχόμενη Παρασκευή, που θ’ ανέβει στην Θεσσαλονίκη το τσιράκι των παγκόσμιων τυράννων, θα δούμε ποιος είναι ο πραγματικά ανεπιθύμητος στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας! Να είστε όλοι εκεί (στον Λευκό Πύργο) με μια σημαία ελληνική, την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου και ώρα 19.00, για να υποδεχθούμε τον ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ όπως του αξίζει!