ΔΥΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΚΑΤΣΙΦΑ… ΕΝΑ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΙΑΡΑΤΕΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΚΑΒΙΑ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσα σε κλίμα οδύνης διεξήχθη το μνημόσυνο του ΗΡΩΑ Κατσίφα, στην γενέτειρά του, με την παρουσία περίπου 500 συγγενών, φίλων και απλών Ελλήνων πολιτών που τους επιτράπηκε η είσοδος στην Βόρειο Ήπειρο από τους –προσωρινούς!- κατακτητές της!

Τραγική φιγούρα ήταν η μάνα του ΗΡΩΑ, που ξέσπασε για το μπλόκο των ναρκωσυμμοριών του Ράμα στα σύνορα: «Είμαι πολύ λυπημένη, τα σκυλιά δεν άφησαν αδέρφια μας τους Έλληνες για το μνημόσυνο του Κωνσταντίνου μου! Γιατί μας κόβουν τα δικαιώματά μας;», ενώ η αδερφή του ΗΡΩΑ, Ερμιόνη ξέσπασε έξω από την εκκλησία: «Ντροπή, προσβάλουν το θρησκευτικό μας συναίσθημα, την ιστορία μας τη ρίζα μας. Ο Κωνσταντίνος μας είναι στον παράδεισο και μας βλέπει».

Στο μνημόσυνο παρευρέθηκε και ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Επιτήδειος.

Ένα δεύτερο μνημόσυνο για τον ΗΡΩΑ έγινε στα –προσωρινά!- σύνορα, από τους Έλληνες που κρίθηκαν «ανεπιθύμητοι», κατόπιν συνεργασίας των ναρκωσυμμορίτικων σκυλιών του Ράμα και του αμερικανόδουλου ψευδοκράτους των προδοτών Τσίπρα και Καμμένου!

(ΥΓ): Κατσίφα ζεις και μας οδηγείς – Λευτεριά στην Βόρειο Ήπειρο!