ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ-ΞΕΦΤΙΛΑ! ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ… ΕΡΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΦΡΕΓΑΤΕΣ! ΟΥΤΕ ΦΡΑΓΚΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

Την διενέργεια… εράνου μεταξύ των εφοπλιστών αλλά και των Ελλήνων πολιτών, εξήγγειλε ο Καμμένος, κατά τους εορτασμούς του Αγίου Νικολάου και του Πολεμικού Ναυτικού.

Ο… έρανος θα αφορά την αγορά νέων… φρεγατών, από το υπουργείο (Αντ)Εθνικής Αμύνης, που θα ανοίξει… ειδικό λογαριασμό. Μάλιστα, σε μια επίδειξη τζάμπα γενναιοδωρίας, ο υπουργοπάνος έταξε (ο λόγος του συμβόλαιο!), ότι θα καταθέσει έναν μισθό…

Πρόκειται βεβαίως για ξεφτίλα του ψευδοκράτους, το οποίο υποτίθεται πως δεν έχει λεφτά να διαθέσει στην εθνική άμυνα, αλλά έχει και παραέχει για να ταΐζει και να ποτίζει καθημερινά δεκάδες χιλιάδες λαθρομεταναστών, καθώς και για να τους μοιράζει επιδόματα από το υστέρημα του ελληνικού λαού! Ομοίως, λεφτά υπάρχουν για το κοπροσκυλαριό του δημοσίου, για τις παρακρατικές συμμορίες (από τα μυστικά κονδύλια…) και για κάθε λογής αχόρταγο κομματόσκυλο!

Έλληνες πατριώτες, ξέρουμε πολύ καλά σε ποιες τσέπες καταλήγουν τα λεφτά από τέτοιου είδους εράνους. Μην ξεγελαστείτε απ’ αυτούς που θέλουν να εκμεταλλευθούν τα πατριωτικά σας αισθήματα! Ούτε φράγκο στους προδότες!