Ο ΖΑΕΦ ΕΞΗΓΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ: ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΒΟΡΕΙΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ

Εφόσον ξέρει ότι έχει να κάνει με προδότες και πουλημένους στην Ελλάδα και ότι διαθέτει την απόλυτη στήριξη των διεθνών γκάνγκστερς, ο Ζάεφ δεν χάνει την ευκαιρία να καυχιέται για το περιεχόμενο της Συμφωνίας των Πρεσπών, για να κάνει το κομμάτι του στους Σκοπιανούς.

Μιλώντας, λοιπόν, σε συζήτηση στο πλαίσιο της διαδικασίας δημόσιας διαβούλευσης για την τροποποίηση του Συντάγματος των Σκοπίων, ο Ζάεφ εξήγησε τι προβλέπει η Συμφωνία των Πρεσπών για το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού: «Δεν γινόμαστε Βορειομακεδόνες, διότι είναι σαφές καθορισμένο ότι είμαστε Μακεδόνες, που μιλάμε μακεδονική γλώσσα. Και είναι πολύ σημαντικό που αυτό δεν πρόκειται κανείς να μας το αμφισβητήσειΤο δικαίωμα να αυτοπροσδιοριζόμαστε ως Μακεδόνες θεωρείται πλέον λήξαν. Η χώρα μας πλέον αναγνωρίζεται απ’ όλους. Δεν πρόκειται να χρησιμοποιείται άλλο η υποτιμητική για εμάς ονομασία FYROM. Το ζήτημα είναι τι μέλλον θα δημιουργήσουμε για τα παιδιά μας. Ναι, είναι ακριβές ότι θα είμαστε Βόρεια Μακεδονία. Όμως θα είμαστε Μακεδόνεςθα μιλάμε μακεδονική γλώσσα».

Και βέβαια, εδώ δεν πρόκειται για κάποια αυθαίρετη… παρερμηνεία από τον Ζάεφ. Όντως, αυτά προβλέπει η Συμφωνία των Πρεσπών, που υπέγραψε ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Τσίπρας, με τον στυλό που του έδωσε ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Καμμένος!

(ΥΓ): Κάτω η συγκυβέρνηση των προδοτών!