ΟΙ… ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΟΡΘΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ… ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ PARIS MATCH ΓΙΑΤΙ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥ ΕΝΑΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ!

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Γαλλία, με το εξώφυλλο του περιοδικού Paris Match, το οποίο εικονίζει έναν διαδηλωτή των “Κίτρινων Γιλέκων”, που κρατάει μια γαλλική σημαία και συνομιλεί μ’ έναν αστυνομικό, με φόντο την Αψίδα του Θριάμβου!

Η φωτογραφία τραβήχτηκε το περασμένο Σάββατο και ο διαδηλωτής είναι ο εθνικιστής συγγραφέας, Ερβέ Ρισέν, πρώην μέλος του Εθνικού Μετώπου και πολλάκις καταδικασμένος επί… «αντισημιτισμό».

Με το που κατάλαβαν οι… πολιτικώς ορθοί ποιος είναι ο εικονιζόμενος, έφριξαν και επιτέθηκαν με πρωτοφανή σφοδρότητα στους υπεύθυνους του περιοδικού.

Οι πρώτοι που τον αναγνώρισαν ήταν οι ιεροεξεταστές της Εθνικής Ομοσπονδίας κατά του Ρατσισμού και του Αντισημιτισμού (Licra), οι οποίοι εξέδωσαν μια οργισμένη ανακοίνωση: “Ο αντισημίτης και οι αρνητές του Ολοκαυτώματος αγάλλονται με τη δημοσιότητα που τους παρέχετε με αυτόν τον τρόπο”.

Ο υπεύθυνος του περιοδικού, απάντησε κάπως αμήχανα: “Οι δεκάδες φωτοειδησεογράφοι που βρίσκονταν εκεί, λόγω των εξαιρετικά δύσκολων συνθηκών δεν ήταν σε θέση να γνωρίζουν την ταυτότητα και ακόμη λιγότερο τις μύχιες σκέψεις των διαδηλωτών”.

Ωστόσο, οι… προοδευτικάνοι δεν παίρνουν χαμπάρι και δεν συγχωρούν την άγνοια! Έτσι, ο μαρξιστής ιστορικός Κριστιάν Ντελπόρτ, ενθυμούμενος προφανώς τις ημέρες… δόξας του «πατερούλη» Στάλιν, ζήτησε την… πολτοποίηση του συγκεκριμένου τεύχους του περιοδικού: “Προφανώς όλος ο κόσμος τον αναγνώρισε, εκτός από το Paris Match. Αυτό το τεύχος θα έπρεπε να γίνει πολτός”.

Καλό είναι πάντως να προσέχουν τι λένε οι ιεροεξεταστές της πολιτικής ορθότητας, καθώς σε καιρούς έκρυθμων καταστάσεων κανείς δεν ξέρει τι ή ποιος θα… πολτοποιηθεί!