ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ… ΣΤΟ ΝΑΔΙΡ ΒΟΥΛΗ, ΚΟΜΜΑΤΑ, ΜΜΕ ΚΑΙ ΜΚΟ!

Δημοσιοποιήθηκε η ετήσια έρευνα της Public Issue με τίτλο «Πως η δεκαετία του Μνημονίου άλλαξε τις στάσεις των Ελλήνων πολιτών», που καταγράφει την στάση των Ελλήνων απέναντι στους θεσμούς και τα αποτελέσματά της αποτελούν κόλαφο για το σάπιο μεταπολιτευτικό κατεστημένο!

Έτσι, στην κορυφή της λίστας των θεσμών που εμπιστεύονται οι Έλληνες είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις, με 89% και ακολουθούν τα Σώματα Ασφαλείας με 72%, τα σχολεία και η Εκκλησία.

Στον «πάτο» της εμπιστοσύνης του λαού βρίσκονται τα κόμματα, με μόλις 12%, οι ΜΚΟ με 13%, τα κανάλια με 22%, οι εφημερίδες με 24%, οι τράπεζες με 28% και η βουλή με 30%.

Ομολογουμένως, δύσκολοι οι καιροί για τους λάτρεις της… πολιτικής ορθότητας! Και στο μέλλον προβλέπονται ακόμα δυσκολότεροι… Βέβαια, το μόνο που είναι απρόβλεπτο, είναι το πότε η σπίθα θα γίνει φωτιά και θα τους «κάψει». Μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή και με οποιαδήποτε αφορμή! Οι απαραίτητες προϋποθέσεις πλέον υπάρχουν, κι αυτό έχει σημασία!