ΜΗΝΥΜΑ ΖΑΕΦ ΕΛΗΦΘΗ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ  «ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ»… ΖΗΤΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ»

Το μήνυμα Ζάεφ, στο οποίο υπονοεί σαφώς ότι υπάρχουν κρυφοί όροι στην Συμφωνία των Πρεσπών, για αναγνώριση «μακεδονικής» μειονότητας στην Βόρειο Ελλάδα, το έπιασαν άμεσα οι φιλοσκοπιανοί του «Ουράνιου Τόξου» – μετά από τους φιλοσκοπιανούς της Αριδαίας που συνέστησαν σύλλογο για την «προώθηση της μακεδονικής γλώσσας».

Έτσι, εγκρίθηκε ομόφωνα ψήφισμα από το «Ουράνιο Τόξο» με το οποίο καλείται η Ελλάδα να αναγνωρίσει «εθνική μακεδονική μειονότητα» και να προχωρήσει στην εισαγωγή της «μακεδονικής γλώσσας» στην εκπαίδευση. Ιδού τι Κερκόπορτες άνοιξαν οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ Τσίπρας και Καμμένος:

«1. Να αναγνωρίσει επιτέλους την εθνική μακεδονική της μειονότητα.
2. Να εισάγει τη μακεδονική γλώσσα στην δημόσια εκπαίδευση, στις περιοχές όπου αυτή ομιλείται.
3. Να επιτρέψει άμεσα την άνευ όρων επιστροφή των Μακεδόνων πολιτικών προσφύγων, κλείνοντας έτσι οριστικά και αμετάκλητα ένα ανθρωπιστικό ζήτημα που αποτελεί παράλληλα και την τελευταία ανοικτή πληγή του εμφυλίου πολέμου.
4. Να προχωρήσει άμεσα στην νομιμοποίηση της Στέγης Μακεδονικού Πολιτισμού, όπως επιτάσσουν οι καταδικαστικές αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

  1. Να χρησιμοποιήσει την εθνική και γλωσσική διαφορετικότητα ως φορείς ανάπτυξης, ειρηνικής συνύπαρξης και ευημερίας στα πρότυπα των όσων εφαρμόζονται ήδη στην Ευρωπαϊκή Ένωση και όχι ως πηγές συνεχών και απαράδεκτων διακρίσεων».

Κάτω η συγκυβέρνηση των προδοτών!