ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ-ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ

Την απόλυτη καταστροφή άφησαν πίσω τους οι επίστρατοι κομμουνιστοσυμμορίτες της συγκυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου-Κουτσούμπα, στην Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ, την οποία κατέλαβαν και χρησιμοποίησαν ως ορμητήριο στα χθεσινά στημένα επεισόδια.

Τα παρακρατικά καθάρματα, κατέστρεψαν ό,τι υπήρχε στη Θεολογική, από τις υποδομές μέχρι και τον εξοπλισμό της Σχολής. Μάλιστα βεβήλωσαν και εικόνες και τοιχογραφίες, γράφοντας πάνω τους τα βρωμερά τους συνθήματα!

Σπασμένες τζαμαρίες, ξηλωμένες καρέκλες, κατεστραμμένα γραφεία και υπολογιστές, διαλυμένες κλειδαριές και πόρτες είναι ο πρώτος απολογισμός, όπου, λόγω των ζημιών, δεν θα γίνουν σήμερα μαθήματα. Μεγάλες ζημιές καταγράφονται επίσης στο κυλικείο της ίδιας Σχολής.

«Έχουν καταστρέψει όλη τη Σχολή. Ενώ αρχικά πιστεύαμε ότι οι ζημιές άγγιζαν τις 50.000 ευρώ, λεπτό με το λεπτό ανακαλύπτουμε περισσότερες και πλέον είμαστε σε θέση να πούμε ότι οι ζημιές ξεπερνούν τις 100.000 ευρώ», δήλωσε ο αναπληρωτής Κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής και πρόεδρος του Πρόεδρος του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας, Συμεών Πασχαλίδης.

Ποιοι θα πληρώσουν τις ζημιές; Οι Έλληνες φορολογούμενοι, φυσικά!