ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΝΑΡΚΩΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Ξεθαρρεμένοι από την προδοτική πολιτική της άθλιας συγκυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου και με την ενθάρρυνση των διεθνών γκάνγκστερς – προστατών τους, οι κατσαπλιάδες του αλβανικού ναρκωκράτους εξέδωσαν μια τρισάθλια ανακοίνωση, με αφορμή έγκλημα με θύμα –αλλά και με δράστη!- Αλβανό στην Καβάλα, κάνοντας λόγο για «σειρά δολοφονιών Αλβανών και κύμα διωγμών τις τελευταίες δύο εβδομάδες στην Ελλάδα», επιχειρώντας «συμψηφισμό» με τη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα!!!

Ευκαιρίας δοθείσης, οι έμποροι του θανάτου τολμούν και καταφέρονται κατά της Χρυσής Αυγής, γυρεύοντας από τους εν Αθήναις γραικύλους να την «σταματήσουν»!!!

Ιδού η ανακοίνωση των φονιάδων του ΗΡΩΑ Κατσίφα:

«Το Υπουργείο Ευρώπης και Εξωτερικών ενημερώθηκε μέσω της Πρεσβείας του στην Αθήνα ότι χθες το βράδυ, στις 04.12.2018, στην περιοχή της Καβάλας, ο Αλβανός πολίτης Μάριο Ίσακ, γεννηθείς στις 31.07.2000 στην Καβάλα, βρέθηκε νεκρός.
Το Υπουργείο Ευρώπης και Εξωτερικών εκφράζει τη βαθύτατη λύπη του για την απώλεια ζωής του αλβανού πολίτη και τα βαθύτατα συλλυπητήρια του στην οικογένεια και στους συγγενείς του. Η Πρεσβεία της Δημοκρατίας της Αλβανίας στην Αθήνα βρίσκεται σε επαφή με την οικογένεια του θανόντος για να παράσχει την απαραίτητη βοήθεια.
Αυτή είναι η τέταρτη δολοφονία αλβανού πολίτη τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Το ΥΠΕΞ εκφράζει την ανησυχία του για τη σειρά δολοφονιών Αλβανών στην Ελλάδα τις τελευταίες δύο εβδομάδες και ταυτόχρονα την αλληλεγγύη του προς τις οικογένειές τους.
Το ΥΠΕΞ δηλώνει την αγανάκτησή του για την απώλεια ζωής συμπατριωτών μας, η οποία γίνεται μεγαλύτερη λόγω των καθυστερήσεων στην επίλυση των υποθέσεων από τις ελληνικές αρχές.
Το ΥΠΕΞ καταδικάζει απερίφραστα το εξτρεμιστικό υπόβαθρο και τους λόγους μίσους που συνοδεύσαν τα γεγονότα αυτά στη γειτονική χώρα και καλεί τις ελληνικές αρχές να καταδικάσουν και να σταματήσουν κάθε προσπάθεια της Χρυσής Αυγής ή άλλων εξτρεμιστικών οργανώσεων που επιχειρούν να παραβιάσουν την ασφάλεια και την αξιοπρέπεια του Αλβανών οι οποίοι ζουν και εργάζονται στη γειτονική χώρα.
Δεν θα επιτρέψουμε με κανέναν τρόπο να συνηθίσουμε τις ξενοφοβικές κραυγές τους στα κανάλια τους, ούτε θα αποδεχθούμε την αξιολύπητη και εθνικιστική θυματοποίηση όσων δεν χάνουν την ευκαιρία να επιτεθούν στην Αλβανία σε ευρωπαϊκά φόρουμ.

 

Η απάντησή μας στους κατσαπλιάδες ναρκεμπόρους και στους άθλιους υπερατλαντικούς τους προστάτες: