ΜΗΝΥΜΑ ΖΑΕΦ ΕΛΗΦΘΗ! ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ» ΓΛΩΣΣΑΣ!

Όπως φαίνεται, ελήφθη αμέσως το «μήνυμα» που ήθελε να περάσει ο Ζάεφ στους εν Ελλάδι φιλοσκοπιανούς, δηλαδή ότι υπάρχει κρυφός όρος στην Συμφωνία των Πρεσπών για αναγνώριση από τους Τσιπροκαμμένους «μακεδονικής» μειονότητας στην Βόρειο Ελλάδα, που θα διδάσκεται την «μακεδονική» γλώσσα!

Έτσι, μια νέα οργάνωση φιλοσκοπιανών, με την επωνυμία «Μακεδονική Κίνηση Προώθησης της Μητρικής Γλώσσας» και με τον τίτλο «Κρστε Μισιρκοβ» (που σύμφωνα με τους ιδρυτές της οργάνωσης «υπήρξε Μακεδόνας φιλόλογος, ένας από τους κωδικοποιητές της μακεδονικής γλώσσας, σλαβιστής, ιστορικός, εθνογράφος και δημοσιογράφος»), ιδρύθηκε στην Αριδαία! 
Σύμφωνα με τα όσα αναγράφονται στην ιστοσελίδα της φιλοσκοπιανής οργάνωσης, σκοπός της είναι «η προώθηση, μέσα από την έρευνα και την εκπαίδευση, των καλύτερων πρακτικών στη διαχείριση της γλωσσικής διαφορετικότητας στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Απώτερος στόχος είναι να γίνουν οι περιφερειακές ή μειονοτικές γλώσσες πηγές πολιτισμού, ανάπτυξης και τοπικής υπερηφάνειας, σε συνεργασία με άλλους Ευρωπαϊκούς φορείς με τους ίδιους σκοπούς και με την διοργάνωση σχετικών εκδηλώσεων…».

Αυτά είναι τα αποτελέσματα από την Συμφωνία των Πρεσπών – Κάτω η συγκυβέρνηση των προδοτών!