ΛΑΕΡΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (ΠΟΥ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ): ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΧΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΟΒΟ

Συνέντευξη στην εκπομπή “360 μοίρες» του αλβανικού Ora News, έδωσε ο «Αλβανός» (στην πραγματικότητα Έλληνας εξωμότης!) ηθοποιός Λαέρτης Βασιλείου, που προσφάτως ευρισκόμενος με μεγαλοαλβανικό αμόκ δικαιολόγησε απόλυτα την δολοφονία του ΗΡΩΑ Κατσίφα και χαρακτήρισε “σοβινιστές” και “φασίστες” τους Έλληνες που παρέστησαν στην κηδεία του.

Όπως δήλωσε στην εκπομπή, οι Αλβαναράδες πρέπει να είναι έτοιμοι να χύσουν το αίμα τους για την «εθνική ένωση Αλβανίας – Κοσόβου».
Ιδού ο επίμαχος διάλογος:

– Λαέρτης Βασιλείου: Εγώ νομίζω πως σήμερα, περισσότερο από άλλοτε είναι ιστορική στιγμή. Η εθνική ένωση είναι μία ανάγκη που μένει στάσιμη για πάνω από ένα αιώνα. Είναι ο καιρός ώστε οι Αλβανοί να το συνειδητοποιήσουν. Εάν θέλουμε την ένωση με το Κόσοβο, τότε ας ακολουθήσουμε ανθρώπους που διέπονται από αυτό το ιδεώδες. Ας τους παρέχουμε την στήριξή μας.
– Δημοσιογράφος: Θα ήσουν σύμφωνος να πληρώνουμε έναν οικονομικό φόρο για την ένωση;
– Λαέρτης Βασιλείου: Εγώ δεν πιστεύω πως πρέπει να καταβάλλεται φόρος. Κάθε νίκη επιτυγχάνεται με αίμα. Ο φόρος είναι πολύ λίγος. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να χύσουμε αίμα, εάν είναι αναγκαίο για αυτήν την εθνική ένωση. Ο φόρος είναι πολύ λίγος.

Κατά τα άλλα, σύμφωνα με το εγχώριο προοδευτικαριό, ο αιμοχαρής αυτός εξωμότης… δεν είναι εθνικιστής. Φανταστείτε δηλαδή τι θα έλεγε αν ήταν και εθνικιστής!

Αλλά είπαμε, στους Αλβαναράδες, Τουρκαλάδες, Σκοπιανούς και λοιπούς εχθρούς, επιτρέπονται τα πάντα! Μόνο οι Έλληνες απαγορεύεται να είναι εθνικιστές!